lösev

MESKİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ 25 KASIM’DA YAPILACAK

Genel 24.11.2020 - 15:28, Güncelleme: 24.11.2020 - 15:28 2558+ kez okundu.
 

MESKİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ 25 KASIM’DA YAPILACAK

MESKİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ 25 KASIM’DA YAPILACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi, 25 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek MESKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi’nde sekiz madde görüşülecek. Açılış ve yoklama ile başlayıp, bir önceki tutanak özetinin görüşüleceği toplantıda ele alınacak maddeler şunlar:   1)    MESKİ Genel Kurulu’nun 23.07.2020 tarihli ve 9 sayılı kararıyla kabul edilerek 6085 sayılı Sayıştay Kanunu’nun 27’nci maddesi hükmü uyarınca Sayıştay’a gönderilmiş bulunan MESKİ Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı’nın Sayıştay görüşü doğrultusunda görüşülmesi.   2)    MESKİ Genel Müdürlüğü Geçici İşçi Vize Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.   3)    MESKİ Genel Müdürlüğü Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.   4)    MESKİ Genel Müdürlüğü’nde 657 sayılı kanun kapsamında "Koruma ve Güvenlik Görevlisi" kadrosunda görev yapan memurlara Aylık Maktu Fazla Mesai Ücretinin Ödenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.   5)    Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinde değişiklik Yapılması Hakkındaki Yönetmelik Taslağı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.   6)    MESKİ Genel Müdürlüğü 2021 Mali Yılı Performans Programı Tasarısı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.   7)    MESKİ Genel Müdürlüğü 2021-2023 Dönemi Bütçe Tasarısı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi ve bütçe oylaması.   8)    MESKİ Genel Müdürlüğü 2021 Mali Yılı Ücret Tarifesi Tasarısı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.
MESKİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 2. BİRLEŞİMİ 25 KASIM’DA YAPILACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi, 25 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacak.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek MESKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi’nde sekiz madde görüşülecek. Açılış ve yoklama ile başlayıp, bir önceki tutanak özetinin görüşüleceği toplantıda ele alınacak maddeler şunlar:

 

1)    MESKİ Genel Kurulu’nun 23.07.2020 tarihli ve 9 sayılı kararıyla kabul edilerek 6085 sayılı Sayıştay Kanunu’nun 27’nci maddesi hükmü uyarınca Sayıştay’a gönderilmiş bulunan MESKİ Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı’nın Sayıştay görüşü doğrultusunda görüşülmesi.

 

2)    MESKİ Genel Müdürlüğü Geçici İşçi Vize Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.

 

3)    MESKİ Genel Müdürlüğü Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.

 

4)    MESKİ Genel Müdürlüğü’nde 657 sayılı kanun kapsamında "Koruma ve Güvenlik Görevlisi" kadrosunda görev yapan memurlara Aylık Maktu Fazla Mesai Ücretinin Ödenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.

 

5)     Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Tarifeler ve Abone Hizmetleri Yönetmeliğinde değişiklik Yapılması Hakkındaki Yönetmelik Taslağı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.

 

6)    MESKİ Genel Müdürlüğü 2021 Mali Yılı Performans Programı Tasarısı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.

 

7)    MESKİ Genel Müdürlüğü 2021-2023 Dönemi Bütçe Tasarısı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi ve bütçe oylaması.

 

8)    MESKİ Genel Müdürlüğü 2021 Mali Yılı Ücret Tarifesi Tasarısı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen konunun görüşülmesi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.