lösev

MESKİ, TARSUS’TA İÇME SUYU ŞEBEKELERİNİ YENİLİYOR

Mersin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 05.09.2022 - 09:45, Güncelleme: 05.09.2022 - 09:51 3011+ kez okundu.
 

MESKİ, TARSUS’TA İÇME SUYU ŞEBEKELERİNİ YENİLİYOR

Tarsus ilçesi Kaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’nde içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını tamamladı

MESKİ, TARSUS’TA İÇME SUYU ŞEBEKELERİNİ YENİLİYOR   Mersin’in her köşesinde yaptığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Tarsus ilçesi Kaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’nde içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla bölgedeki vatandaşlar daha kaliteli içme suyuna kavuştu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesi Kaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’nde içme suyu şebeke yenileme yapım işini tamamladı. Bu sayede mahalle sakinleri, daha kaliteli içme suyuna kavuşmuş oldu. MESKİ’nin yatırım bedeli 2 milyon 184 bin lira olan yapım işi kapsamında, 6 bin 6 metre muhtelif çaplarda HDPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) boru ile içme suyu şebekesi yenilendi. MESKİ’nin yapmış olduğu çalışma ile bölgedeki vatandaşlara daha sağlıklı su temin edilecek.  
Tarsus ilçesi Kaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’nde içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını tamamladı

MESKİ, TARSUS’TA İÇME SUYU ŞEBEKELERİNİ YENİLİYOR

 

Mersin’in her köşesinde yaptığı yatırımlara yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Tarsus ilçesi Kaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’nde içme suyu şebeke yenileme çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla bölgedeki vatandaşlar daha kaliteli içme suyuna kavuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesi Kaleburcu, Toros ve Mücahitler Caddeleri’nde içme suyu şebeke yenileme yapım işini tamamladı. Bu sayede mahalle sakinleri, daha kaliteli içme suyuna kavuşmuş oldu.

MESKİ’nin yatırım bedeli 2 milyon 184 bin lira olan yapım işi kapsamında, 6 bin 6 metre muhtelif çaplarda HDPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen) boru ile içme suyu şebekesi yenilendi. MESKİ’nin yapmış olduğu çalışma ile bölgedeki vatandaşlara daha sağlıklı su temin edilecek.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.