lösev

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Akdeniz İçin Uyarıda Bulundu

Genel 10.12.2019 - 12:24, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2966+ kez okundu.
 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Akdeniz İçin Uyarıda Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Akdeniz için Kuvvetli Fırtına uyarısında bulundu. Batı Akdeniz’de rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak devam edeceğini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; "Batı Akdeniz’de rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Doğu Akdeniz’de rüzgarın yarın(Çarşamba) Öğle saatlerinden sonra kuvvetini artırarak doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Batı Akdeniz’de Perşembe günü öğle saatlerinden sonra, Doğu Akdeniz’de Cuma günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir."
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Akdeniz için Kuvvetli Fırtına uyarısında bulundu. Batı Akdeniz’de rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak devam edeceğini duyuran Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;
"Batı Akdeniz’de rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren kuvvetini artırarak güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Doğu Akdeniz’de rüzgarın yarın(Çarşamba) Öğle saatlerinden sonra kuvvetini artırarak doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın Batı Akdeniz’de Perşembe günü öğle saatlerinden sonra, Doğu Akdeniz’de Cuma günü ilk saatlerden itibaren etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.