lösev

Metruk Binaya Kumar Baskını

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.03.2021 - 14:58, Güncelleme: 03.03.2021 - 14:58 3738+ kez okundu.
 

Metruk Binaya Kumar Baskını

Metruk Binaya Kumar Baskını

Suçüstü Yakalanan 5 Şahsa 22 Bin 211 TL Ceza Kesildi Mezitli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Kuzucubelen Mahallesinde metruk bir binada para karşılığı kumar oynayan şahısların bulunduğu tespit edildi. Tespit üzerine Jandarma ekiplerince binaya operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda; Kumar oynamak için yer ve imkân sağlayan bina sahibi şahıs ile kumar oynadığı tespit edilen 5 şahıs suçüstü yakalandı. Binada yapılan aramada ise; 3 deste iskambil kâğıdı, 42 adet okey taşı ele geçirildi Kumar oynayan şüpheli şahıslar hakkında; Kumar oynamaktan 6.680 TL,, Sarhoşluktan 816 TL, Sokağa çıkma yasağını ihlalden 5.478 TL, Sosyal mesafe kuralını ihlalden 5.478 TL, maske takmamaktan 2.739 TL ile kapalı alanda sigara içilmesinden dolayı 1.020 TL olmak üzere toplamda 22 bin 211 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi. Kumar oynatan 1 şüpheli şahıs ise kumar oynamak için yer ve imkân sağlama suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Metruk Binaya Kumar Baskını

Suçüstü Yakalanan 5 Şahsa 22 Bin 211 TL Ceza Kesildi

Mezitli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Kuzucubelen Mahallesinde metruk bir binada para karşılığı kumar oynayan şahısların bulunduğu tespit edildi. Tespit üzerine Jandarma ekiplerince binaya operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda; Kumar oynamak için yer ve imkân sağlayan bina sahibi şahıs ile kumar oynadığı tespit edilen 5 şahıs suçüstü yakalandı.

Binada yapılan aramada ise; 3 deste iskambil kâğıdı, 42 adet okey taşı ele geçirildi
Kumar oynayan şüpheli şahıslar hakkında; Kumar oynamaktan 6.680 TL,, Sarhoşluktan 816 TL, Sokağa çıkma yasağını ihlalden 5.478 TL, Sosyal mesafe kuralını ihlalden 5.478 TL, maske takmamaktan 2.739 TL ile kapalı alanda sigara içilmesinden dolayı 1.020 TL olmak üzere toplamda 22 bin 211 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Kumar oynatan 1 şüpheli şahıs ise kumar oynamak için yer ve imkân sağlama suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.