lösev

MEÜ Aydıncık Meslek Yüksekokulunun yeni binası tamamlandı

Sanat 19.06.2020 - 12:25, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3396+ kez okundu.
 

MEÜ Aydıncık Meslek Yüksekokulunun yeni binası tamamlandı

MERSİN (İHA) – Mersin Üniversitesinin (MEÜ) Aydıncık ilçesinde bulunan meslek yüksekokulunun yeni binasının inşaatı tamamlandı. MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, yapımı tamamlanan Aydıncık Meslek Yüksekokulu yeni binasında incelemelerde bulundu. MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, Rektör Çamsarı’ya incelemeleri sırasında üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı yetkilileri de eşlik etti. Rektör Çamsarı, incelemede teslim aşamasında olan bina hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Çamsarı, ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarının ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da büyük bir gayret ve titizlikle hareket ettiklerini belirterek, Aydıncık Meslek Yüksekokulunun yeni binasının kısa sürede öğrencilerin hizmetine girecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
MERSİN (İHA) – Mersin Üniversitesinin (MEÜ) Aydıncık ilçesinde bulunan meslek yüksekokulunun yeni binasının inşaatı tamamlandı. MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, yapımı tamamlanan Aydıncık Meslek Yüksekokulu yeni binasında incelemelerde bulundu.
MEÜ’den yapılan açıklamaya göre, Rektör Çamsarı’ya incelemeleri sırasında üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı yetkilileri de eşlik etti. Rektör Çamsarı, incelemede teslim aşamasında olan bina hakkında bilgi aldı.
Prof. Dr. Çamsarı, ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarının ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında da büyük bir gayret ve titizlikle hareket ettiklerini belirterek, Aydıncık Meslek Yüksekokulunun yeni binasının kısa sürede öğrencilerin hizmetine girecek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.