lösev

Mezitli Belediyesinden Sağlık Çalışanlarına Süpriz Jest

Mezitli 14.03.2021 - 15:25, Güncelleme: 14.03.2021 - 15:35 4746+ kez okundu.
 

Mezitli Belediyesinden Sağlık Çalışanlarına Süpriz Jest

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede görev yapan ve pandemi boyunca canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarına çiçek gönderdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede görev yapan ve pandemi boyunca canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarına çiçek gönderdi. Korona virüs salgını ile mücadele döneminde fedakarca görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Tarhan, çiçeğin üzerine; “İnsan sağlığını ve hayatını her şeyin üstünde tutan, pandemi kapsamında fedakarca çalışan değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” notunu yazdı. Başkan Tarhan’ın bu jesti; doktorlar ve sağlık çalışanları tarafından büyük bir beğeni aldı. Sağlık çalışanları teşekkürlerini dile getirerek, “Böylesi zor dönemde ve iş stresini yoğun yaşadığımız bu günlerde Başkanımız Neşet Tarhan’ın ince düşüncesi bizlere moral verdi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler. Korona virüs salgını ile mücadele döneminde de fedakarca görev yapan ilçedeki doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Tarhan, “İlçemiz genelinde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Hastalık durumunda ve dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde; canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık da olsa azaltmak istedik. Özellikle dünyanın koronavirüs ile ayakta olduğu günümüzde doktorlarımızın değeri bir kez daha anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede görev yapan ve pandemi boyunca canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarına çiçek gönderdi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede görev yapan ve pandemi boyunca canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarına çiçek gönderdi.

Korona virüs salgını ile mücadele döneminde fedakarca görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Tarhan, çiçeğin üzerine; “İnsan sağlığını ve hayatını her şeyin üstünde tutan, pandemi kapsamında fedakarca çalışan değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” notunu yazdı. Başkan Tarhan’ın bu jesti; doktorlar ve sağlık çalışanları tarafından büyük bir beğeni aldı. Sağlık çalışanları teşekkürlerini dile getirerek, “Böylesi zor dönemde ve iş stresini yoğun yaşadığımız bu günlerde Başkanımız Neşet Tarhan’ın ince düşüncesi bizlere moral verdi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

Korona virüs salgını ile mücadele döneminde de fedakarca görev yapan ilçedeki doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Tarhan, “İlçemiz genelinde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Hastalık durumunda ve dünyayı etkisi altına alan salgın döneminde; canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz doktorlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık da olsa azaltmak istedik. Özellikle dünyanın koronavirüs ile ayakta olduğu günümüzde doktorlarımızın değeri bir kez daha anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Tüm doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.