lösev

Mezitli’de satranççılar hamlelerini Cumhuriyet için yaptı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2022 - 16:42, Güncelleme: 24.10.2022 - 15:34 5088+ kez okundu.
 

Mezitli’de satranççılar hamlelerini Cumhuriyet için yaptı

Mezitli’de satranççılar hamlelerini Cumhuriyet için yaptı

Mezitli’de bir hafta boyunca devam edecek olan Cumhuriyet coşkusu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Satranç Turnuvası ile başladı.Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde yapılan ve kıyasıya geçen turnuvaya farklı ülke ve şehirlerden 253 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu ve Mezitli Belediyesi iş birliği ile gerçekleşen turnuvada satranççılar hamlelerini zafer için yaptı. 2 gün süren ve muhteşem final karşılaşmaları ile sona eren şampiyonada 10 yaş altı kategorisinde birinci Altay Erdem Gök, ikinci Muzaffer Halis, üçüncü Atahan Yıldız, dördüncü Korel Kahraman, 8 yaş altı kategorisinde birinci Emir Batu Ünsal, ikinci Mert Şahin, üçüncü Kaan Coşkun, dördüncü Cansın Maya Aysen, açık kategoride ise birinci Dağhan Devran, ikinci Aydın Duman, üçüncü Ahmet Olçum, dördüncü Egemen Gülden oldu.Dereceye giren oyuncular para ödülü, madalya ve kupalarını aldı. Başarılı sporcular zafer sevinçlerini mücadele ettikleri sporcular ve aileleriyle paylaştı.
Mezitli’de satranççılar hamlelerini Cumhuriyet için yaptı
Mezitli’de bir hafta boyunca devam edecek olan Cumhuriyet coşkusu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Uluslararası Satranç Turnuvası ile başladı.
Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde yapılan ve kıyasıya geçen turnuvaya farklı ülke ve şehirlerden 253 sporcu katıldı. Türkiye Satranç Federasyonu ve Mezitli Belediyesi iş birliği ile gerçekleşen turnuvada satranççılar hamlelerini zafer için yaptı. 2 gün süren ve muhteşem final karşılaşmaları ile sona eren şampiyonada 10 yaş altı kategorisinde birinci Altay Erdem Gök, ikinci Muzaffer Halis, üçüncü Atahan Yıldız, dördüncü Korel Kahraman, 8 yaş altı kategorisinde birinci Emir Batu Ünsal, ikinci Mert Şahin, üçüncü Kaan Coşkun, dördüncü Cansın Maya Aysen, açık kategoride ise birinci Dağhan Devran, ikinci Aydın Duman, üçüncü Ahmet Olçum, dördüncü Egemen Gülden oldu.
Dereceye giren oyuncular para ödülü, madalya ve kupalarını aldı. Başarılı sporcular zafer sevinçlerini mücadele ettikleri sporcular ve aileleriyle paylaştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.