lösev

MGC YENİ KARTLARI TARSUS TA DA DAĞITIYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 05.03.2021 - 08:58, Güncelleme: 05.03.2021 - 08:58 3769+ kez okundu.
 

MGC YENİ KARTLARI TARSUS TA DA DAĞITIYOR

MGC YENİ KARTLARI TARSUS TA DA DAĞITIYOR

MGC YENİ  KARTLARI TARSUS’TA DA DAĞITIYOR Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri için hazırlanan karekodlu cemiyet kartları Mersin’den sonra Tarsus’ta da dağıtılmaya başlandı. Geçen gün Tarsus’a gelen MGC başkanı Kaya Tepe, Tarsus’taki yönetim kurulu  üyelerinden 2. başkan Ali Kemal Köseoğlu ile görüşüp kartları teslim etti. Gazetemizden Yakup Boncuk kartını Tepe’den aldı. Diğer kartları ise Köseoğlu bizzat ulaştırdı. Köseoğlu “Üyelerimiz için yeni kartları  Tarsus 'ta dağıtmaya devam ediyoruz güle güle kullansınlar” dedi.
MGC YENİ KARTLARI TARSUS TA DA DAĞITIYOR

MGC YENİ  KARTLARI

TARSUS’TA DA DAĞITIYOR

Mersin Gazeteciler Cemiyeti üyeleri için hazırlanan karekodlu cemiyet kartları Mersin’den sonra Tarsus’ta da dağıtılmaya başlandı. Geçen gün Tarsus’a gelen MGC başkanı Kaya Tepe, Tarsus’taki yönetim kurulu  üyelerinden 2. başkan Ali Kemal Köseoğlu ile görüşüp kartları teslim etti. Gazetemizden Yakup Boncuk kartını Tepe’den aldı. Diğer kartları ise Köseoğlu bizzat ulaştırdı. Köseoğlu “Üyelerimiz için yeni kartları  Tarsus 'ta dağıtmaya devam ediyoruz güle güle kullansınlar” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.