lösev

MGC’den İsrail’e kınama

Genel 05.05.2019 - 12:30, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2592+ kez okundu.
 

MGC’den İsrail’e kınama

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Turgay Demirtaş, İsrail ordusunun Gazze şeridi içindeki Anadolu Ajansı ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını kınadı.Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze halkına ve Anadolu Ajansı çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Gazze halkına ve AA nezdinde haberciliğe yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İsrail’in gazeteciliği hedef alan saldırısı, haberciliğe ve basın özgürlüğüne yapılan bir saldırıdır. Bilinmelidir ki, her şart ve koşul altında mesleğini kahramanca yapan gazetecileri bu saldırılar yıldıramaz. Gazze halkına ve Anadolu Ajansı çalışanlarına yürekten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.
Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Turgay Demirtaş, İsrail ordusunun Gazze şeridi içindeki Anadolu Ajansı ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını kınadı.
Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze halkına ve Anadolu Ajansı çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Gazze halkına ve AA nezdinde haberciliğe yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İsrail’in gazeteciliği hedef alan saldırısı, haberciliğe ve basın özgürlüğüne yapılan bir saldırıdır. Bilinmelidir ki, her şart ve koşul altında mesleğini kahramanca yapan gazetecileri bu saldırılar yıldıramaz. Gazze halkına ve Anadolu Ajansı çalışanlarına yürekten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.