lösev

MOBİL MUTFAK TIRI AFET BÖLGESİNDE BİNLERCE KİŞİYE ULAŞIYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 16.08.2021 - 10:31, Güncelleme: 16.08.2021 - 10:31 2563+ kez okundu.
 

MOBİL MUTFAK TIRI AFET BÖLGESİNDE BİNLERCE KİŞİYE ULAŞIYOR

Ekip ve araç desteğinin ardından Büyükşehir Belediyesi nin yemek hizmeti sağladığı

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Mobil Mutfak Tırı’, sel bölgesindeki vatandaşlara 3 öğün sıcak yemek hizmeti sunmayı sürdürüyor. Ekipler, bölgede ihtiyaç dahilinde binlerce kişiye sabahları çorba, öğlen ve akşam saatlerinde ise sıcak yemek ulaştırıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı bölgede vatandaşların yaralarını sarmak için ekiplerini Sinop ve Kastamonu’ya yönlendirmişti. Ekip ve araç desteğinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin yemek hizmeti sağladığı Mobil Mutfak Tırı da sel bölgesinde yerini aldı. Mobil Mutfak Tırı binlerce kişiye ulaşıyor Büyükşehir’in Mobil Mutfak Tırı, selin yarattığı yıkımın izlerini silmek için canla başla çalışan ekiplere ve vatandaşlara sabah, öğle ve akşam olmak üzere 3 öğün yemek hizmeti sunuyor. Ekipler, bölgede ihtiyaç dahilinde binlerce kişiye sabahları çorba, öğlen ve akşam saatlerinde ise sıcak yemek ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede hayat normale dönene kadar hizmet vermeye ve vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamaya devam edecek.  
Ekip ve araç desteğinin ardından Büyükşehir Belediyesi nin yemek hizmeti sağladığı


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ‘ Mobil Mutfak Tırı’, sel bölgesindeki vatandaşlara 3 öğün sıcak yemek hizmeti sunmayı sürdürüyor. Ekipler, bölgede ihtiyaç dahilinde binlerce kişiye sabahları çorba, öğlen ve akşam saatlerinde ise sıcak yemek ulaştırıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, sel felaketinin yaşandığı bölgede vatandaşların yaralarını sarmak için ekiplerini Sinop ve Kastamonu’ya yönlendirmişti. Ekip ve araç desteğinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin yemek hizmeti sağladığı Mobil Mutfak Tırı da sel bölgesinde yerini aldı. Mobil Mutfak Tırı binlerce kişiye ulaşıyor Büyükşehir’in Mobil Mutfak Tırı, selin yarattığı yıkımın izlerini silmek için canla başla çalışan ekiplere ve vatandaşlara sabah, öğle ve akşam olmak üzere 3 öğün yemek hizmeti sunuyor. Ekipler, bölgede ihtiyaç dahilinde binlerce kişiye sabahları çorba, öğlen ve akşam saatlerinde ise sıcak yemek ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede hayat normale dönene kadar hizmet vermeye ve vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamaya devam edecek.
 

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.