lösev

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

Genel 27.08.2019 - 15:46, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3772+ kez okundu.
 

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutladı

  Türk Milletinin bağımsızlık için gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 97. Yılını kutlamaktayız. https://www.youtube.com/watch?v=NAPoOqnXLuM Bu kapsamda 30 Ağustos’un önemine değinen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacağız. 30 Ağustos çok anlamlı ve önemi çok büyük olan bir bayramdır, zaferdir, bir tarihtir. Çünkü artık Anadolu’da Türk varlığının silinemeyeceği bütün dünyaya kanıtlanmıştır. Bu yönden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi çok büyüktür bizim için.” dedi. Anadolu ve hinterlandı Türk yurdudur. Türkiye Cumhuriyeti Dünya’nın en güçlü devletlerinden biri haline gelmiştir diyerek konuşmasını sürdüren MTSO Yön. Kurulu Başkanı Kızıltan, “Tabi bu Cumhuriyet kurulduğundan bu yana geçen süreçte bütün Türk halkının başarısıdır bu. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
  Türk Milletinin bağımsızlık için gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızın 97. Yılını kutlamaktayız. https://www.youtube.com/watch?v=NAPoOqnXLuM Bu kapsamda 30 Ağustos’un önemine değinen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan
“30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayacağız. 30 Ağustos çok anlamlı ve önemi çok büyük olan bir bayramdır, zaferdir, bir tarihtir. Çünkü artık Anadolu’da Türk varlığının silinemeyeceği bütün dünyaya kanıtlanmıştır. Bu yönden 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın önemi çok büyüktür bizim için.” dedi.
Anadolu ve hinterlandı Türk yurdudur. Türkiye Cumhuriyeti Dünya’nın en güçlü devletlerinden biri haline gelmiştir diyerek konuşmasını sürdüren MTSO Yön. Kurulu Başkanı Kızıltan,
“Tabi bu Cumhuriyet kurulduğundan bu yana geçen süreçte bütün Türk halkının başarısıdır bu. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.