lösev

Mut’ta hırsız operasyonu

Sağlık 01.05.2019 - 06:10, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2842+ kez okundu.
 

Mut’ta hırsız operasyonu

Mersin’in Mut ilçesinde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı, 2’sine ev hapsi cezası verildi.Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 29 Nisan 2019 günü atıl durumdaki akaryakıt istasyonundan hırsızlık yapan suça sürüklenen çocuklar E.T. ve Ü.A. iş yerinde yakalandı. Ü.A’nın üzerinden 5 adet projektör ampul ele geçirildi. Yapılan görüşmede hırsızlık için Z.Y.’nin kendilerini yönlendirdiği, E.T. ile daha öncesinde de iş yerinden 14 adet madeni yağ çaldıklarını, ampulleri de Karaman’da satmak için Z.Y.’ye teslim edeceklerini söylediler.Zanlılardan Z.Y. ve E.T. ise Karaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından, E.T. ve Z.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. E.T. ve Ü.A’ya ev hapsi cezası verildi.
Mersin’in Mut ilçesinde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı, 2’sine ev hapsi cezası verildi.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 29 Nisan 2019 günü atıl durumdaki akaryakıt istasyonundan hırsızlık yapan suça sürüklenen çocuklar E.T. ve Ü.A. iş yerinde yakalandı. Ü.A’nın üzerinden 5 adet projektör ampul ele geçirildi. Yapılan görüşmede hırsızlık için Z.Y.’nin kendilerini yönlendirdiği, E.T. ile daha öncesinde de iş yerinden 14 adet madeni yağ çaldıklarını, ampulleri de Karaman’da satmak için Z.Y.’ye teslim edeceklerini söylediler.
Zanlılardan Z.Y. ve E.T. ise Karaman Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından, E.T. ve Z.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. E.T. ve Ü.A’ya ev hapsi cezası verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.