lösev

Mut’tan Hollanda’ya zeytin ve yöresel ürün ihracatı

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2022 - 20:24, Güncelleme: 23.03.2022 - 17:31 2648+ kez okundu.
 

Mut’tan Hollanda’ya zeytin ve yöresel ürün ihracatı

Mut’tan Hollanda’ya zeytin ve yöresel ürün ihracatı

Mersin’in Mut ilçesinde 10 ton zeytin ve 5 ton yöresel ürün, ilk kez Hollanda’ya ihraç edildi.Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, yapılan ihracat dolayısıyla bir firmada düzenlenen törene katıldı. Artık Mut ilçesinin tarımsal üretimde öne çıktığını ve ihracatın artacağına inandıklarını söyleyen Bingöl, “Üretiyoruz ve gelişiyoruz. Girişimci kardeşlerimizle ilçemizdeki değerleri dışarıya gönderiyoruz. İnanıyorum ki bu girişimlerle artacak. Bu ürünlerin ilçemizden çıkması bizi çok mutlu ediyor. Mut zeytini ve yöresel ürünlerimizin Hollanda’ya ihracatı başladı. İşletme sahibi Fatih Tuna’ya ve üreticilerimize teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ise, “İhracat ilçemizin daha fazla tanınmasını sağlayacak” diye konuştu.Firma yetkilisi Fatih Tuna ise, "İlçemizde üretilen ürünleri Hollanda’ya ilk kez gönderdik. İhracatın zamanla daha da artacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından 10 ton zeytin ve 5 ton yöresel ürün, tırlara yüklenerek Hollanda’ya gönderildi.
Mut’tan Hollanda’ya zeytin ve yöresel ürün ihracatı
Mersin’in Mut ilçesinde 10 ton zeytin ve 5 ton yöresel ürün, ilk kez Hollanda’ya ihraç edildi.
Mut Kaymakamı Batuhan Bingöl, yapılan ihracat dolayısıyla bir firmada düzenlenen törene katıldı. Artık Mut ilçesinin tarımsal üretimde öne çıktığını ve ihracatın artacağına inandıklarını söyleyen Bingöl, “Üretiyoruz ve gelişiyoruz. Girişimci kardeşlerimizle ilçemizdeki değerleri dışarıya gönderiyoruz. İnanıyorum ki bu girişimlerle artacak. Bu ürünlerin ilçemizden çıkması bizi çok mutlu ediyor. Mut zeytini ve yöresel ürünlerimizin Hollanda’ya ihracatı başladı. İşletme sahibi Fatih Tuna’ya ve üreticilerimize teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.
Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker ise, “İhracat ilçemizin daha fazla tanınmasını sağlayacak” diye konuştu.
Firma yetkilisi Fatih Tuna ise, "İlçemizde üretilen ürünleri Hollanda’ya ilk kez gönderdik. İhracatın zamanla daha da artacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından 10 ton zeytin ve 5 ton yöresel ürün, tırlara yüklenerek Hollanda’ya gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.