lösev

ÖMER KURNAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Tarsus (AA) - Anadolu Ajansı | 29.06.2021 - 09:10, Güncelleme: 29.06.2021 - 09:29 4093+ kez okundu.
 

ÖMER KURNAZ TEŞEKKÜR ETTİ

ÖMER KURNAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi. Mevcut Başkan Ömer Kurnaz güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kurnaz seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yaparak bugüne kadar kendilerine destek veren ve inanan herkese teşekkür etti. “Biz emekli kardeşlerimizin, onların dul ve yetimlerinin hizmetindeyiz” dedi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeledi ve yeniden başkan seçilerek göreve devam yetkisi aldı. Tarsus Aşiyan 1 Düğün salonunda yapılan kongreye üyeler büyük ilgi gösterdi. Bizde Tarsus Kazan Ben Kepçe diyerek kongrede yerimizi aldık. Mevcut Başkan Ömer Kurnaz ile birlikte rakip olarak Kurtuluş Aydos ve Mustafa Dönmez, TÜED Tarsus Şube başkanlığı için yarıştı. 23 bin cıvarında üyesi bulunan TÜED Tarsus Şubesinin genel kuruluna katılanlar her üç adaya oy kullandı. Bizde hem dernek üyesi olarak hem de basın mensubu olarak kongreye gidip katılım sağladık. Seçim sonunda başkan Ömer Kurnaz 873 oy alarak güven tazeledi. Diğer adaylar , Kurtuluş Aydos 112 oy, Mustafa Dönmez 433 oy aldı. TEŞEKKÜR ETTİ Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesi üzerine teşekkür konuşması yaptı. Mevcut Başkan Ömer Kurnaz seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yaparak bugüne kadar kendilerine destek veren ve inanan herkese teşekkür etti. Kurnaz “Biz emekli kardeşlerimizin, onların dul ve yetimlerinin dün olduğu gibi bugünde yarında hizmetindeyiz” dedi. Bizde yeniden başkan seçilen Ömer Kurnaz ile yönetime seçilen Arif Kılınç, Recep Koyuncu, Muhammed Esen ve  Bilal Zıvdır'ı, denetime seçilen  Hikmet Aydoğan, Murat Talaş ve Esabil Paçal'ı tebrik ediyoruz.
ÖMER KURNAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi. Mevcut Başkan Ömer Kurnaz güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Kurnaz seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yaparak bugüne kadar kendilerine destek veren ve inanan herkese teşekkür etti. “Biz emekli kardeşlerimizin, onların dul ve yetimlerinin hizmetindeyiz” dedi. Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeledi ve yeniden başkan seçilerek göreve devam yetkisi aldı. Tarsus Aşiyan 1 Düğün salonunda yapılan kongreye üyeler büyük ilgi gösterdi. Bizde Tarsus Kazan Ben Kepçe diyerek kongrede yerimizi aldık. Mevcut Başkan Ömer Kurnaz ile birlikte rakip olarak Kurtuluş Aydos ve Mustafa Dönmez, TÜED Tarsus Şube başkanlığı için yarıştı. 23 bin cıvarında üyesi bulunan TÜED Tarsus Şubesinin genel kuruluna katılanlar her üç adaya oy kullandı. Bizde hem dernek üyesi olarak hem de basın mensubu olarak kongreye gidip katılım sağladık. Seçim sonunda başkan Ömer Kurnaz 873 oy alarak güven tazeledi. Diğer adaylar , Kurtuluş Aydos 112 oy, Mustafa Dönmez 433 oy aldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube başkanı Ömer Kurnaz 12 genel kurulda güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesi üzerine teşekkür konuşması yaptı. Mevcut Başkan Ömer Kurnaz seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra teşekkür konuşması yaparak bugüne kadar kendilerine destek veren ve inanan herkese teşekkür etti. Kurnaz “Biz emekli kardeşlerimizin, onların dul ve yetimlerinin dün olduğu gibi bugünde yarında hizmetindeyiz” dedi. Bizde yeniden başkan seçilen Ömer Kurnaz ile yönetime seçilen Arif Kılınç, Recep Koyuncu, Muhammed Esen ve  Bilal Zıvdır'ı, denetime seçilen  Hikmet Aydoğan, Murat Talaş ve Esabil Paçal'ı tebrik ediyoruz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.