lösev

Osmaniyede üçüncü doz aşı uygulamasına başlandı

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2021 - 09:49, Güncelleme: 03.07.2021 - 09:49 2624+ kez okundu.
 

Osmaniyede üçüncü doz aşı uygulamasına başlandı

Osmaniye’de üçüncü doz aşı uygulamasına başlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - TÜRKİYE'de vaka sayısının en düşük olduğu kent olan Osmaniye'de İl Sağlık Müdürlüğü tarafından üçüncü doz korona virüs hatırlatma dozu aşı uygulamasına başlandı. Devlet Hastanesinde kurulan Covid-19 Aşı Uygulama Polikliniğinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve Başhekim Op.Dr.Orhan Erol, 3. doz olarak ‘biontech’ aşılarını oldu. AŞI 4’ÜNCÜ KUVVETİMİZ İl sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kentte aşılama çalışmalarının başlamasının ardından birçok kişinin birinci ve ikinci aşılama dozunun tamamlandığını ve üçüncü doz aşı çalışmasına başlandığını söyledi. Dr. Öznavruz, "İl Sağlık Müdürü olarak, Osmaniye’nin sağlığın yöneten bir kişi olarak, vatandaşlarımıza da en azından 3. doz hatırlatma durumu dediğimiz rapel aşımızı bugün itibariyle “biontech” ile yapmış oluyoruz. Aşı bizim için 4’üncü kuvvetimiz, olmazsa olmazımız. Osmaniye şimdiye kadar sağlıkta üstüne düşeni hep yaptı, bizi hiçbir şekilde yalnız bırakmadı"dedi. HEDEFİMİZ, BAĞIŞIKLAMA ORANIMIZI YÜZDE 70’İN ÜZERİNE ÇIKARMAK Vaka sayıları ile son 1,5 aydır Osmaniye’nin hep ilk sıralarda olduğunu belirten Öznavruz, "İnşallah aşılarımızla da ilk sıralara doğru bir gayretle çıkacağımızı düşünüyoruz.  Bu yaz döneminde dediğimiz gibi maskelerden kurtulmanın tek bir yolu var. Bağışıklama oranımızı yüzde 70’lerin üzerine çıkarsa, inşallah mevcut olan bu korona virüs illetinden de birlikte kurtulmuş oluruz. Desteklerinden dolayı bütün Osmaniyeli hemşerilerimize ayrıca teşekkürlerimi arz ediyorum" diye konuştu.  FOTOĞRAFLI 
Osmaniye’de üçüncü doz aşı uygulamasına başlandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - TÜRKİYE'de vaka sayısının en düşük olduğu kent olan Osmaniye'de İl Sağlık Müdürlüğü tarafından üçüncü doz korona virüs hatırlatma dozu aşı uygulamasına başlandı. Devlet Hastanesinde kurulan Covid-19 Aşı Uygulama Polikliniğinde, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz ve Başhekim Op.Dr.Orhan Erol, 3. doz olarak ‘biontech’ aşılarını oldu.
AŞI 4’ÜNCÜ KUVVETİMİZ
İl sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, kentte aşılama çalışmalarının başlamasının ardından birçok kişinin birinci ve ikinci aşılama dozunun tamamlandığını ve üçüncü doz aşı çalışmasına başlandığını söyledi. Dr. Öznavruz, "İl Sağlık Müdürü olarak, Osmaniye’nin sağlığın yöneten bir kişi olarak, vatandaşlarımıza da en azından 3. doz hatırlatma durumu dediğimiz rapel aşımızı bugün itibariyle “biontech” ile yapmış oluyoruz. Aşı bizim için 4’üncü kuvvetimiz, olmazsa olmazımız. Osmaniye şimdiye kadar sağlıkta üstüne düşeni hep yaptı, bizi hiçbir şekilde yalnız bırakmadı"dedi.
HEDEFİMİZ, BAĞIŞIKLAMA ORANIMIZI YÜZDE 70’İN ÜZERİNE ÇIKARMAK
Vaka sayıları ile son 1,5 aydır Osmaniye’nin hep ilk sıralarda olduğunu belirten Öznavruz, "İnşallah aşılarımızla da ilk sıralara doğru bir gayretle çıkacağımızı düşünüyoruz.  Bu yaz döneminde dediğimiz gibi maskelerden kurtulmanın tek bir yolu var. Bağışıklama oranımızı yüzde 70’lerin üzerine çıkarsa, inşallah mevcut olan bu korona virüs illetinden de birlikte kurtulmuş oluruz. Desteklerinden dolayı bütün Osmaniyeli hemşerilerimize ayrıca teşekkürlerimi arz ediyorum" diye konuştu. 

FOTOĞRAFLI 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.