lösev

Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıl dönümünde şehitler unutulmadı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 05.04.2021 - 17:40, Güncelleme: 05.04.2021 - 17:40 4339+ kez okundu.
 

Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yıl dönümünde şehitler unutulmadı

Gaziantep’te, Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle şehitleri anma programı düzenlendiTürk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle şehit olan polisleri anmak için Asri Mezarlık ve Yeşilkent Mezarlığında anma programı düzenlendi. Programa, Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Emniyet teşkilatı ve şehit yakınları katıldı. Programda, Kur’an-ı Kerim okunarak şehitler rahmetle anıldı.Şehit olan polisleri anmak için bir araya gelen emniyet teşkilatı ve şehit yakınları, şehitlerin baş ucunda dualar ederken, mezarlarına karanfil bırakarak rahmet ve minnetle andı.
Gaziantep’te, Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle şehitleri anma programı düzenlendi
Türk Polis Teşkilatının 176’ncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle şehit olan polisleri anmak için Asri Mezarlık ve Yeşilkent Mezarlığında anma programı düzenlendi. Programa, Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Emniyet teşkilatı ve şehit yakınları katıldı. Programda, Kur’an-ı Kerim okunarak şehitler rahmetle anıldı.
Şehit olan polisleri anmak için bir araya gelen emniyet teşkilatı ve şehit yakınları, şehitlerin baş ucunda dualar ederken, mezarlarına karanfil bırakarak rahmet ve minnetle andı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.