lösev

Rizesporlu Alper Potuk: Artık son düzlükteyiz

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 27.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:41 2156+ kez okundu.
 

Rizesporlu Alper Potuk: Artık son düzlükteyiz

Rizesporlu Alper Potuk: Artık son düzlükteyiz

Mehmet Can PEÇE/RİZE,(DHA) - Çaykur Rizesporlu Alper Potuk, “Artık son düzlükteyiz. Önümüzde telafisi olmayan maçlar var. Her şey bizim elimizde. Şampiyonlukta en büyük rakibimiz olan Pendikspor'dan 3 puanı alabilirsek, yüzde 99 şampiyon oluyoruz" dedi. Spor Toto 1'inci Lig'in 35’inci haftasında cumartesi günü İstanbul’da Pendikspor ile karşılaşacak Rizespor, maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Alper Potuk, şampiyonluk yolunda son düzlükte olduklarını belirterek, “Artık son düzlükteyiz. Önümüzde telafisi olmayan maçlar var. Her şey bizim elimizde. Şampiyonlukta en büyük rakibimiz olan Pendikspor ile oynuyoruz. İnşallah galip gelip 3 puanı alabilirsek, yüzde 99 şampiyon oluyoruz. Artık burada taraftarımızla şampiyonluk turunu atarız. Bence alınacak 1 puanda yüzde 80 bizi şampiyon yapar” diye konuştu. Kendi performansı hakkında da yorum yapan Potuk, “Son haftalara doğru ortaya güzel performanslar çıkıyor. Burada önemli olan Rizespor’un başarısıdır. Geçen sezon takım ligden düşerken ben de buradaydım. Benim de kişisel olarak Rizespor’daki en büyük hedefim Rizespor’u hak ettiği yere tekrar çıkartmak. Sezon başından beri takımda hocamı, başkanımız ve yönetimimiz ile bir aile ortamı kurmaya çalışıyorduk. Son haftalarda bunu başardığımızı gösteriyoruz. Antrenmandan önce, sonra veya herkes evine gittiğinde, çok güzel bir aile olduğumuzu hissediyoruz. Herkes birbiri ile çok iyi anlaşıyor. Ben de başarının sırrının bu olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. (DHA) GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ - Alper Potuk açıklamalar - Antrenman detayları (FOTOĞRAFLI)
Rizesporlu Alper Potuk: Artık son düzlükteyiz

Mehmet Can PEÇE/RİZE,(DHA) - Çaykur Rizesporlu Alper Potuk, “Artık son düzlükteyiz. Önümüzde telafisi olmayan maçlar var. Her şey bizim elimizde. Şampiyonlukta en büyük rakibimiz olan Pendikspor'dan 3 puanı alabilirsek, yüzde 99 şampiyon oluyoruz" dedi.
Spor Toto 1'inci Lig'in 35’inci haftasında cumartesi günü İstanbul’da Pendikspor ile karşılaşacak Rizespor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Alper Potuk, şampiyonluk yolunda son düzlükte olduklarını belirterek, “Artık son düzlükteyiz. Önümüzde telafisi olmayan maçlar var. Her şey bizim elimizde. Şampiyonlukta en büyük rakibimiz olan Pendikspor ile oynuyoruz. İnşallah galip gelip 3 puanı alabilirsek, yüzde 99 şampiyon oluyoruz. Artık burada taraftarımızla şampiyonluk turunu atarız. Bence alınacak 1 puanda yüzde 80 bizi şampiyon yapar” diye konuştu.
Kendi performansı hakkında da yorum yapan Potuk, “Son haftalara doğru ortaya güzel performanslar çıkıyor. Burada önemli olan Rizespor’un başarısıdır. Geçen sezon takım ligden düşerken ben de buradaydım. Benim de kişisel olarak Rizespor’daki en büyük hedefim Rizespor’u hak ettiği yere tekrar çıkartmak. Sezon başından beri takımda hocamı, başkanımız ve yönetimimiz ile bir aile ortamı kurmaya çalışıyorduk. Son haftalarda bunu başardığımızı gösteriyoruz. Antrenmandan önce, sonra veya herkes evine gittiğinde, çok güzel bir aile olduğumuzu hissediyoruz. Herkes birbiri ile çok iyi anlaşıyor. Ben de başarının sırrının bu olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu. (DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
- Alper Potuk açıklamalar
- Antrenman detayları

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.