lösev

Rosie Huntington Whiteley den Türkiye ye övgüler

Magazin (BH) - BLOK HABER | 16.04.2021 - 11:11, Güncelleme: 16.04.2021 - 11:19 9174+ kez okundu.
 

Rosie Huntington Whiteley den Türkiye ye övgüler

Rosie Huntington Whiteley den Türkiye ye övgüler

Dünyaca ünlü model Rosie Huntington Whiteley, 12 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı canlı yayında Türkiye’ye olan sevgisini dile getirdi. Eşi Jason Statham’ın rol aldığı Fives Eyes'ın çekimleri için Antalya’ya geldiğini belirten Rosie Huntington Whiteley, oğlu Jack Oscar’ın Aspendos Antik Tiyatrosu’ndaki fotoğrafını yayınladı. “ÇOK GÜZEL BİR ÜLKE” Whiteley "Türkiye’ye aşık olduk. Çok güzel bir ülke" ifadelerini kullandı. Jason Statham da Antalya’dan çektiği karelerini Instagram hesabından paylaşmış, milyonlarca beğeni almıştı.
Rosie Huntington Whiteley den Türkiye ye övgüler

Dünyaca ünlü model Rosie Huntington Whiteley, 12 milyon takipçili Instagram hesabından yaptığı canlı yayında Türkiye’ye olan sevgisini dile getirdi.

Eşi Jason Statham’ın rol aldığı Fives Eyes'ın çekimleri için Antalya’ya geldiğini belirten Rosie Huntington Whiteley, oğlu Jack Oscar’ın Aspendos Antik Tiyatrosu’ndaki fotoğrafını yayınladı.

“ÇOK GÜZEL BİR ÜLKE”
Whiteley "Türkiye’ye aşık olduk. Çok güzel bir ülke" ifadelerini kullandı.

Jason Statham da Antalya’dan çektiği karelerini Instagram hesabından paylaşmış, milyonlarca beğeni almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.