lösev

SABAHATTİN ÇAKMAKOĞLU VE FASİH KAYABALI CADDELERİ YENİLENİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - BLOK HABER | 17.04.2021 - 10:11, Güncelleme: 17.04.2021 - 10:11 3850+ kez okundu.
 

SABAHATTİN ÇAKMAKOĞLU VE FASİH KAYABALI CADDELERİ YENİLENİYOR

SABAHATTİN ÇAKMAKOĞLU VE FASİH KAYABALI CADDELERİ YENİLENİYOR

Büyükşehir ekipleri, Toroslar ilçesi Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi’nde 660 metre, Akdeniz ilçesi Fasih Kayabalı Caddesi’nde ise 1100 metre uzunluğundaki yolları yeniliyor. Bölgenin ihtiyacına göre yağmursuyu mazgalları da yenilenerek modernize ediliyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kentin birçok noktasında asfalt ve kaldırım çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Toroslar ve Akdeniz ilçelerindeki yol yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, kenti daha modern ve ulaşımı kolay yollara kavuşturuyor. Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi’ndeki 660 metre uzunluğundaki yol yenileniyor Toroslar ilçesi Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi’ndeki çalışmalar kapsamında 660 metre uzunluğundaki yolda, asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Caddenin oldukça yıpranan yaklaşık 660 metrelik bölümünde freze ile bozuk zemini söken ekipler, asfalta hazırlık ve kaldırım çalışmalarını da eş zamanlı olarak gerçekleştirdi. Fasih Kayabalı Caddesi’nde de 1100 metre uzunluğundaki yolda çalışma yürütülüyor Ekipler tarafından Akdeniz ilçesi Fasih Kayabalı Caddesi’nde toplam 1100 metre uzunluğundaki yol etaplar halinde yapılacak çalışmalar kapsamında yenilenecek. İlk etap çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmaları 3 etap halinde tamamlayacak. Ekipler caddenin oldukça yıpranan asfaltını freze ile kazıdı ve bozuk zemini söktü. Asfalta hazırlık ve kaldırım çalışmaları da eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca caddede yağmursuyu mazgalları da bölgenin ihtiyacına göre yenilenerek modernize ediliyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, zemin sağlamlaştırma işlemini gerçekleştirdikten ve asfalta hazırlık çalışmalarını tamamladıktan sonra da caddeyi baştan sona sıcak asfaltla kaplayacak. Büyükşehir ekiplerinin 4. Çevreyolu ve 17. Cadde’deki yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Çiftçiler Caddesi’nde başlattığı kapsamlı yol çalışmaları da devam ediyor.
SABAHATTİN ÇAKMAKOĞLU VE FASİH KAYABALI CADDELERİ YENİLENİYOR

Büyükşehir ekipleri, Toroslar ilçesi Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi’nde 660 metre, Akdeniz ilçesi Fasih Kayabalı Caddesi’nde ise 1100 metre uzunluğundaki yolları yeniliyor. Bölgenin ihtiyacına göre yağmursuyu mazgalları da yenilenerek modernize ediliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, kentin birçok noktasında asfalt ve kaldırım çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor. Toroslar ve Akdeniz ilçelerindeki yol yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, kenti daha modern ve ulaşımı kolay yollara kavuşturuyor.

Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi’ndeki 660 metre uzunluğundaki yol yenileniyor

Toroslar ilçesi Sabahattin Çakmakoğlu Caddesi’ndeki çalışmalar kapsamında 660 metre uzunluğundaki yolda, asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Caddenin oldukça yıpranan yaklaşık 660 metrelik bölümünde freze ile bozuk zemini söken ekipler, asfalta hazırlık ve kaldırım çalışmalarını da eş zamanlı olarak gerçekleştirdi.

Fasih Kayabalı Caddesi’nde de 1100 metre uzunluğundaki yolda çalışma yürütülüyor

Ekipler tarafından Akdeniz ilçesi Fasih Kayabalı Caddesi’nde toplam 1100 metre uzunluğundaki yol etaplar halinde yapılacak çalışmalar kapsamında yenilenecek. İlk etap çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmaları 3 etap halinde tamamlayacak. Ekipler caddenin oldukça yıpranan asfaltını freze ile kazıdı ve bozuk zemini söktü.

Asfalta hazırlık ve kaldırım çalışmaları da eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca caddede yağmursuyu mazgalları da bölgenin ihtiyacına göre yenilenerek modernize ediliyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, zemin sağlamlaştırma işlemini gerçekleştirdikten ve asfalta hazırlık çalışmalarını tamamladıktan sonra da caddeyi baştan sona sıcak asfaltla kaplayacak.

Büyükşehir ekiplerinin 4. Çevreyolu ve 17. Cadde’deki yol, asfalt ve kaldırım çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Çiftçiler Caddesi’nde başlattığı kapsamlı yol çalışmaları da devam ediyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.