lösev

SACHA BOEY 2025 SEZONUNA KADAR GALATASARAY FORMASI GİYECEK

Spor (BH) - BLOK HABER | 26.07.2021 - 17:48, Güncelleme: 26.07.2021 - 17:48 3682+ kez okundu.
 

SACHA BOEY 2025 SEZONUNA KADAR GALATASARAY FORMASI GİYECEK

Galatasaray Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı

Galatasaray, 20 yaşındaki genç sağ bek Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Fransız sağ bek kulüp televizyonu GS TV'ye yaptığı açıklamada, "Galatasaray taraftarının gurur duyması için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı. 2025 SEZONUNA KADAR GALATASARAY FORMASI GİYECEK Galatasaray, Sacha Boey ile 2024-2025 sezonu sonuna dek geçerli sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Sacha Boey'in transferi konusunda kulübü Stade Rennais FC ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır" ifadelerini kullandı.
Galatasaray Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı

Galatasaray, 20 yaşındaki genç sağ bek Sacha Boey ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Fransız sağ bek kulüp televizyonu GS TV'ye yaptığı açıklamada, " Galatasaray taraftarının gurur duyması için elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandı. 2025 SEZONUNA KADAR GALATASARAY FORMASI GİYECEK Galatasaray, Sacha Boey ile 2024-2025 sezonu sonuna dek geçerli sözleşme imzalandığını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulüp, KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Sacha Boey'in transferi konusunda kulübü Stade Rennais FC ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 4 yıllığına anlaşmaya varılmıştır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.