lösev

Sadakatsiz 8. bölüm izle! Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Magazin (TG) - TARSUS GAZETESİ | 26.11.2020 - 14:43, Güncelleme: 26.11.2020 - 14:43 2769+ kez okundu.
 

Sadakatsiz 8. bölüm izle! Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 8. bölüm izle! Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 25 Kasım akşamı 8. bölümüyle ekrana geldi. Asya'nın oğlunu almak için yaptığı planlar izleyiciyi şaşırttı. Peki ama Sadakatsiz'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? haber metninin boyutu   haber metnini yazdır  Sadakatsiz 8. bölümüyle ekrana geldi. İzleyiciler Volkan ve Asya'nın oğullarını almak için yaptıkları savaşı izledi. Peki ama Ali kimi seçecek? İşte Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı hakkında bilgiler! Sadakatsiz 8. bölüm izle Sadakatsiz 8. bölümünde heyecan yine doruktaydı.  Sadakatsiz 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Asya iftiraya uğruyor! Derin, Asya'nın evine gelerek onunla uğraşmak için farklı bir yol deniyor. Derin, Asya'nın onun öldürmeye kalktığını söyleyerek Volkan'ı dolduruşa getiriyor. Volkan, o hırsla soluğu Asya'nın yanında alıyor ve bundan sonra Ali'nin her şeyi öğreneceğini ve onu yanına alacağını söylüyor. Volkan'ın bu davranışları karşısında güçlükle duran Asya ise ona karşı asla dik duruşundan ödün vermiyor. Peki Volkan ve Derin'in amacı ne? Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de! Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'de her çarşamba saat 20:00'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.  Bu yatırım günde 500 dolar kazandırabilir Kripto paraya yatırım yapmanın sırları nelerdir? >>>
Sadakatsiz 8. bölüm izle! Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sadakatsiz 25 Kasım akşamı 8. bölümüyle ekrana geldi. Asya'nın oğlunu almak için yaptığı planlar izleyiciyi şaşırttı. Peki ama Sadakatsiz'in 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

haber metninin boyutu  

haber metnini yazdır 

Sadakatsiz 8. bölümüyle ekrana geldi. İzleyiciler Volkan ve Asya'nın oğullarını almak için yaptıkları savaşı izledi. Peki ama Ali kimi seçecek? İşte Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı hakkında bilgiler!

Sadakatsiz 8. bölüm izle
Sadakatsiz 8. bölümünde heyecan yine doruktaydı. 

Sadakatsiz 8. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Asya iftiraya uğruyor! Derin, Asya'nın evine gelerek onunla uğraşmak için farklı bir yol deniyor. Derin, Asya'nın onun öldürmeye kalktığını söyleyerek Volkan'ı dolduruşa getiriyor. Volkan, o hırsla soluğu Asya'nın yanında alıyor ve bundan sonra Ali'nin her şeyi öğreneceğini ve onu yanına alacağını söylüyor.

Volkan'ın bu davranışları karşısında güçlükle duran Asya ise ona karşı asla dik duruşundan ödün vermiyor. Peki Volkan ve Derin'in amacı ne?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!



Sadakatsiz 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'de her çarşamba saat 20:00'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

Bu yatırım günde 500 dolar kazandırabilir
Kripto paraya yatırım yapmanın sırları nelerdir? >>>

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.