lösev

Sanayi esnafından Başkan Tarhan’a güvenoyu

Mezitli (BH) - BLOK HABER | 11.02.2021 - 08:18, Güncelleme: 11.02.2021 - 08:18 3827+ kez okundu.
 

Sanayi esnafından Başkan Tarhan’a güvenoyu

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi esnafıyla buluştu.

Sanayi esnafından Başkan Tarhan’a güvenoyu   Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi esnafıyla buluştu. Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte sanayi sitesini ziyaret eden Başkan Tarhan, sanayi esnafının talep ve önerilerini dinledi. Başkan Tarhan ile birlikte hareket edeceklerini dile getiren sanayi esnafı, belediye ve esnafın aile uyumu içerisinde yaşadığını dile getirdiler.   Her türlü iyi günlerinde ve sıkıntılı dönemlerinde Başkan Tarhan’ı yanlarında görmekten mutlu olduklarını ifade eden Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu, “Başkanımızın sinerjisi ve yarattığı güven ortamı sayesinde esnafımız kendisini ailesinin bir parçası gibi görüyor. Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Her zaman yanımızda olacağından da hiçbir şekilde kuşkumuz yok” dedi.   Esnaflara gösterdiği yakınlık nedeniyle teşekkürlerini ileten Kocaoğlu, “Esnaf arkadaşlarımız Başkanımız Neşet Tarhan’a çok güveniyor. Mezitli Sanayi esnafı olarak gerek sorunların çözümünde gerekse bundan sonra yapılacaklar konusunda Başkanımızla fikir alışverişi yaparak bir ortak hedef belirleme yönünde fikir birliğimiz var. Başkanımız ne diyorsa onun fikirleri ışığında bundan sonraki çalışmalarımıza yön vereceğiz” diye konuştu.   Mezitli’de birlikte yönetim modelini sorunsuz olarak sürdürmeye kararlı olduklarının altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da “Belediyemizin yanı başında olmalarından dolayı sık sık sanayi esnafı arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Biliyoruz ki herhangi bir problemin çözümü ancak o problemi yaşayanların fikirleri doğrultusunda çözülür. Bugüne kadar hep bu şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bunun sonucunda da esnaf arkadaşlarımız arasında bir güven tesis ettik. Özellikle sorunların çözümü konusunda kendileri büyük tevazu ve özveri gösterdiler. Hiçbir sorun yaşamadan sıkıntıların üstesinden geliyoruz” şeklinde konuştu.  
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi esnafıyla buluştu.

Sanayi esnafından Başkan Tarhan’a güvenoyu

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi esnafıyla buluştu. Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte sanayi sitesini ziyaret eden Başkan Tarhan, sanayi esnafının talep ve önerilerini dinledi. Başkan Tarhan ile birlikte hareket edeceklerini dile getiren sanayi esnafı, belediye ve esnafın aile uyumu içerisinde yaşadığını dile getirdiler.

 

Her türlü iyi günlerinde ve sıkıntılı dönemlerinde Başkan Tarhan’ı yanlarında görmekten mutlu olduklarını ifade eden Mezitli Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kocaoğlu,

“Başkanımızın sinerjisi ve yarattığı güven ortamı sayesinde esnafımız kendisini ailesinin bir parçası gibi görüyor. Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Her zaman yanımızda olacağından da hiçbir şekilde kuşkumuz yok”

dedi.

 

Esnaflara gösterdiği yakınlık nedeniyle teşekkürlerini ileten Kocaoğlu,

“Esnaf arkadaşlarımız Başkanımız Neşet Tarhan’a çok güveniyor. Mezitli Sanayi esnafı olarak gerek sorunların çözümünde gerekse bundan sonra yapılacaklar konusunda Başkanımızla fikir alışverişi yaparak bir ortak hedef belirleme yönünde fikir birliğimiz var. Başkanımız ne diyorsa onun fikirleri ışığında bundan sonraki çalışmalarımıza yön vereceğiz”

diye konuştu.

 

Mezitli’de birlikte yönetim modelini sorunsuz olarak sürdürmeye kararlı olduklarının altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da

“Belediyemizin yanı başında olmalarından dolayı sık sık sanayi esnafı arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Biliyoruz ki herhangi bir problemin çözümü ancak o problemi yaşayanların fikirleri doğrultusunda çözülür. Bugüne kadar hep bu şekilde çalışmalarımızı sürdürdük. Bunun sonucunda da esnaf arkadaşlarımız arasında bir güven tesis ettik. Özellikle sorunların çözümü konusunda kendileri büyük tevazu ve özveri gösterdiler. Hiçbir sorun yaşamadan sıkıntıların üstesinden geliyoruz”

şeklinde konuştu.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.