lösev

Sergen Yalçın Mücadele beklenenin çok altında

Spor (BH) - BLOK HABER | 17.04.2021 - 12:09, Güncelleme: 17.04.2021 - 12:09 3732+ kez okundu.
 

Sergen Yalçın Mücadele beklenenin çok altında

Sergen Yalçın Mücadele beklenenin çok altında

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. "GALİBİYET HEDEFİMİZ VARDI" Bazı futbolcuların performansının yeterli olmadığını vurgulayan Sergen Yalçın, "Kendi sahamızda kesin galibiyet hedefimiz vardı. İçerideki maçları fire vermek istemiyoruz. Bu oyun kağıt üstünde oynanan oyun değil, sahada oynanan oyun. Özellikle 2-0'dan sonra takımın verdiği tepki, mücadele beklenenin çok altında. Bazı oyuncularımızın performansı çok aşağıda" şeklinde konuştu. "RAKİPTEN 2 OYUNCU ATILMALIYDI" Ankaragücü'nden iki futbolcunun kırmızı kart görmesi gerektiğini ifade eden Sergen Yalçın, Şunu da söyleyeyim. Rakip takımdan 2 futbolcu kırmızı kart görmeliydi. Kasımpaşa maçındaki gibi atılması gereken oyuncu oyundan alındı sonra. Ancak bunlara sığınmıyoruz. Çünkü bugün kazanmayı hak edecek futbolu oynamadık. Rakibe fazlasıyla izin verdik." dedi.
Sergen Yalçın Mücadele beklenenin çok altında

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Ankaragücü ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

"GALİBİYET HEDEFİMİZ VARDI"
Bazı futbolcuların performansının yeterli olmadığını vurgulayan Sergen Yalçın, "Kendi sahamızda kesin galibiyet hedefimiz vardı. İçerideki maçları fire vermek istemiyoruz. Bu oyun kağıt üstünde oynanan oyun değil, sahada oynanan oyun. Özellikle 2-0'dan sonra takımın verdiği tepki, mücadele beklenenin çok altında. Bazı oyuncularımızın performansı çok aşağıda" şeklinde konuştu.
"RAKİPTEN 2 OYUNCU ATILMALIYDI"
Ankaragücü'nden iki futbolcunun kırmızı kart görmesi gerektiğini ifade eden Sergen Yalçın, Şunu da söyleyeyim. Rakip takımdan 2 futbolcu kırmızı kart görmeliydi. Kasımpaşa maçındaki gibi atılması gereken oyuncu oyundan alındı sonra. Ancak bunlara sığınmıyoruz. Çünkü bugün kazanmayı hak edecek futbolu oynamadık. Rakibe fazlasıyla izin verdik." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.