lösev

SILA VE İLKER KALELİ AŞK YAŞIYOR

Magazin (BH) - BLOK HABER | 07.04.2021 - 10:13, Güncelleme: 07.04.2021 - 10:13 9368+ kez okundu.
 

SILA VE İLKER KALELİ AŞK YAŞIYOR

SILA VE İLKER KALELİ AŞK YAŞIYOR

Geçtiğimiz yıl ocak ayında şef Hazer Amani ile evlenen şarkıcı Sıla, bir yıl sonra da bu evliliği bitirmişti. Pandemi dönemini Bodrum’da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, aşk hayatı yine hareketlendi. İLKER KALELİ'YE AŞIK OLDU Sıla'nın, bu sefer kalbini oyuncu İlker Kaleli’ye kaptırdığı iddia ediliyor. Bir aydır birlikte olan ünlü çiftin oldukça mutlu olduğu öğrenildi. BURÇİN'DEN SONRA YÜZÜ GÜLMEDİ Uzun yıllar kendisi gibi oyuncu Burçin Terzioğlu ile birlikte olan İlker Kaleli, ayrıldıktan sonra aşk hayatında mutluluğu bir türlü bulamamıştı.
SILA VE İLKER KALELİ AŞK YAŞIYOR

Geçtiğimiz yıl ocak ayında şef Hazer Amani ile evlenen şarkıcı Sıla, bir yıl sonra da bu evliliği bitirmişti.

Pandemi dönemini Bodrum’da geçirmeyi tercih eden şarkıcının, aşk hayatı yine hareketlendi.

İLKER KALELİ'YE AŞIK OLDU

Sıla'nın, bu sefer kalbini oyuncu İlker Kaleli’ye kaptırdığı iddia ediliyor. Bir aydır birlikte olan ünlü çiftin oldukça mutlu olduğu öğrenildi.

BURÇİN'DEN SONRA YÜZÜ GÜLMEDİ

Uzun yıllar kendisi gibi oyuncu Burçin Terzioğlu ile birlikte olan İlker Kaleli, ayrıldıktan sonra aşk hayatında mutluluğu bir türlü bulamamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.