lösev

Silifke’de Denetimli Serbestlikten temiz çevre projesi

Genel 05.09.2019 - 13:15, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3409+ kez okundu.
 

Silifke’de Denetimli Serbestlikten temiz çevre projesi

Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığınca infaz uygulamaları kapsamında Silifke’de “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” gerçekleştirildi.Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün mahiyetinde tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak aynı zamanda Silifke’deki yeşil alanlar, mesire alanları ile uygun görülen yerlerde temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Silifke Belediyesine ait Sayağzı mesire alanında düzenlenen etkinlik, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, savcı ve hakimler ile ilçe protokolünün katılımları ile gerçekleştirildi.Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Özgenç, yaptığı açıklamada, Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Silifke Açık Ceza İnfaz Kurumu, Silifke Belediye Başkanlığı ve Silifke Orman İşletme Müdürlüğünce ortaklaşa yapılan temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının ilçe açısından büyük önem arz ettiğini belirtti. Silifke ve mülhakat ilçelerde Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce yerine getirilmekte olan kamu hizmeti cezaları çalışmalarında başarılı sonuçlar elde edildiğini vurgulayan Özgenç, bundan sonraki süreçte de bu başarılı çalışmaların katlanarak devam edeceğini söyledi. Özgenç, Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Adalet Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığınca infaz uygulamaları kapsamında Silifke’de “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” gerçekleştirildi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün mahiyetinde tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak aynı zamanda Silifke’deki yeşil alanlar, mesire alanları ile uygun görülen yerlerde temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.
Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce Silifke Belediyesine ait Sayağzı mesire alanında düzenlenen etkinlik, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Tahir Özgenç, Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, savcı ve hakimler ile ilçe protokolünün katılımları ile gerçekleştirildi.
Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Özgenç, yaptığı açıklamada, Silifke Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Silifke Açık Ceza İnfaz Kurumu, Silifke Belediye Başkanlığı ve Silifke Orman İşletme Müdürlüğünce ortaklaşa yapılan temizlik, bakım ve onarım çalışmalarının ilçe açısından büyük önem arz ettiğini belirtti. Silifke ve mülhakat ilçelerde Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce yerine getirilmekte olan kamu hizmeti cezaları çalışmalarında başarılı sonuçlar elde edildiğini vurgulayan Özgenç, bundan sonraki süreçte de bu başarılı çalışmaların katlanarak devam edeceğini söyledi. Özgenç, Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.