lösev

Sivil Toplum Kuruluşundan Büyükşehir e Ziyaret

Genel (BH) - BLOK HABER | 01.06.2021 - 16:57, Güncelleme: 01.06.2021 - 16:57 2573+ kez okundu.
 

Sivil Toplum Kuruluşundan Büyükşehir e Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşundan Büyükşehir e Ziyaret

Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eleman ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım makamında, Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eleman ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Manisa’da bulunan Federasyon Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yaptıkları ziyarette, federasyonun çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dernek faaliyetlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa çalışmalarda bulunabileceklerini ileten Federasyon Başkanı Tolga Eleman, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını başarılı bulduğunu belirterek, başarı dileklerini iletti.    
Sivil Toplum Kuruluşundan Büyükşehir e Ziyaret


Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eleman ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım makamında, Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eleman ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Manisa’da bulunan Federasyon Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yaptıkları ziyarette, federasyonun çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Dernek faaliyetlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa çalışmalarda bulunabileceklerini ileten Federasyon Başkanı Tolga Eleman, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını başarılı bulduğunu belirterek, başarı dileklerini iletti.
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.