lösev

Slovak Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Anna Turenicavo’dan Vali Su’ya ziyaret

Genel 04.05.2019 - 08:35, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3460+ kez okundu.
 

Slovak Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Anna Turenicavo’dan Vali Su’ya ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Slovak Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Anna Turenicavo, beraberindeki heyetle birlikte Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.Ziyarette, Valilik şeref defterini imzalayan Büyükelçi Anna Turenicavo, Mersin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, iki ülke arasında var olan ilişkilerin gelişerek devam edeceğine olan inancını ifade etti. Turenicavo, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Su’ya teşekkür etti.Vali Su ise Büyükelçi Turenicavo’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, iki ülke arasında var olan ilişkilerin, bu tür ziyaretler ile daha da gelişeceğini söyledi. Mersin’in sahip olduğu tüm doğal, tarihi ve turistik güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken, medeniyetlere beşiklik etmiş bir kent olduğuna işaret eden Su, Mersin’in turizm, tarih, sanayi, ticaret ve lojistik alanlarında olduğu gibi tarımsal üretim ve ihracatta da çok büyük potansiyele sahip bir kent olduğunun altını çizdi.Ziyaret, bir süre sohbet edilerek görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Mersin’e gelen Slovak Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Anna Turenicavo, beraberindeki heyetle birlikte Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Valilik şeref defterini imzalayan Büyükelçi Anna Turenicavo, Mersin’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, iki ülke arasında var olan ilişkilerin gelişerek devam edeceğine olan inancını ifade etti. Turenicavo, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Vali Su’ya teşekkür etti.
Vali Su ise Büyükelçi Turenicavo’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, iki ülke arasında var olan ilişkilerin, bu tür ziyaretler ile daha da gelişeceğini söyledi. Mersin’in sahip olduğu tüm doğal, tarihi ve turistik güzellikleri ile mutlaka görülmesi gereken, medeniyetlere beşiklik etmiş bir kent olduğuna işaret eden Su, Mersin’in turizm, tarih, sanayi, ticaret ve lojistik alanlarında olduğu gibi tarımsal üretim ve ihracatta da çok büyük potansiyele sahip bir kent olduğunun altını çizdi.
Ziyaret, bir süre sohbet edilerek görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.