lösev

SOKAK KÖPEĞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADILAR

Sağlık 23.05.2019 - 07:34, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2774+ kez okundu.
 

SOKAK KÖPEĞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADILAR

Mersin’in Tarsus İlçesinde  bir köpeği defalarca  bıçakladılar ve  ölüme terk ettiler. Edinilen bilgiye göre, Tarsus İlçesi  Atatürk ve Gençlik parkında kimliği belirsiz kişiler tarafından parkı mesken tutmuş köpek defalarca bıçaklandı. Güvenlik görevlisinin durumu fark etmesinin ardından köpek, Tarsus köpek bakım evine götürüldü.Veterinerlerin müdahalesi  ile yaralı köpek ölümden döndü. Öte yandan köpeği bu duruma getirenelerin kimliği henüz tespit edilmedi.  
Mersin’in Tarsus İlçesinde  bir köpeği defalarca  bıçakladılar ve  ölüme terk ettiler.
Edinilen bilgiye göre, Tarsus İlçesi  Atatürk ve Gençlik parkında kimliği belirsiz kişiler tarafından parkı mesken tutmuş köpek defalarca bıçaklandı. Güvenlik görevlisinin durumu fark etmesinin ardından köpek, Tarsus köpek bakım evine götürüldü.Veterinerlerin müdahalesi  ile yaralı köpek ölümden döndü. Öte yandan köpeği bu duruma getirenelerin kimliği henüz tespit edilmedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.