lösev

Spor salonları evlere taşındı

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 22.05.2021 - 11:13, Güncelleme: 22.05.2021 - 11:13 2735+ kez okundu.
 

Spor salonları evlere taşındı

Spor salonları evlere taşındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Anne Şehir” projesi kapsamında sunduğu spor egzersizlerini pandemi nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi.Kadınlara yönelik faaliyetlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Anne Şehir” projesi kapsamında sunduğu spor egzersizlerini çevrim içi ortamda gerçekleştirdi. 2020’nin aralık ayından beri sunulan bu hizmetten, il dışından katılanlarla birlikte şimdiye kadar 6 bin 820 kişi faydalandı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Anne Şehir’ projesi kapsamında, salgın öncesinde spor salonlarında gerçekleştirilen spor egzersizleri pandemi nedeniyle internet ortamında video konferans teknolojisi kullanılarak yapıldı.Salgın döneminde hareketin kısıtlanması sorununun önüne geçebilmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından uygulanan çevrimiçi egzersiz programına katılım her geçen gün artıyor.
Spor salonları evlere taşındı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Anne Şehir” projesi kapsamında sunduğu spor egzersizlerini pandemi nedeniyle çevrim içi olarak gerçekleştirildi.
Kadınlara yönelik faaliyetlerine devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Anne Şehir” projesi kapsamında sunduğu spor egzersizlerini çevrim içi ortamda gerçekleştirdi. 2020’nin aralık ayından beri sunulan bu hizmetten, il dışından katılanlarla birlikte şimdiye kadar 6 bin 820 kişi faydalandı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Anne Şehir’ projesi kapsamında, salgın öncesinde spor salonlarında gerçekleştirilen spor egzersizleri pandemi nedeniyle internet ortamında video konferans teknolojisi kullanılarak yapıldı.
Salgın döneminde hareketin kısıtlanması sorununun önüne geçebilmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından uygulanan çevrimiçi egzersiz programına katılım her geçen gün artıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.