lösev

Su borusuna düşen yavru köpeği belediye ekipleri kurtardı

Sağlık 28.04.2019 - 12:00, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2592+ kez okundu.
 

Su borusuna düşen yavru köpeği belediye ekipleri kurtardı

Mersin’in Tarsus ilçesinde su gideri borusuna düşüp, sıkışan yavru köpeğin imdadına Tarsus Belediyesi ile itfaiye yetişti. Anne köpeğin yavrusunu bekleyişi çevredekileri duygulandırırken, ekiplerin uzun uğraşları sonucu yavru köpek, sıkıştığı yerden kurtarıldı.Tarsus Devlet Hastanesi bahçesinde su gideri borusunun başında bir köpeğin sürekli havladığını gören vatandaşlar, borunun yanına geldiklerinde içinde yavru bir köpeğin olduğunu fark edip, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ile Tarsus Belediyesi yetkilileri, 3 metre derine inen yavru köpek için seferber oldu. Anne köpek çaresiz gözlerle yavrusunun kurtarılmasını izlerken, ekiplerin uzun uğraşlar sonucu talihsiz hayvan sıkıştığı yerden kurtarıldı.Yavru köpek, yapılan sağlık kontrolünün ardından annesinin yanına bırakıldı.Öte yandan, yavru köpeğin, annesinden süt emmeye başlaması çevredeki vatandaşları duygulandırdı.
Mersin’in Tarsus ilçesinde su gideri borusuna düşüp, sıkışan yavru köpeğin imdadına Tarsus Belediyesi ile itfaiye yetişti. Anne köpeğin yavrusunu bekleyişi çevredekileri duygulandırırken, ekiplerin uzun uğraşları sonucu yavru köpek, sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Tarsus Devlet Hastanesi bahçesinde su gideri borusunun başında bir köpeğin sürekli havladığını gören vatandaşlar, borunun yanına geldiklerinde içinde yavru bir köpeğin olduğunu fark edip, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ile Tarsus Belediyesi yetkilileri, 3 metre derine inen yavru köpek için seferber oldu. Anne köpek çaresiz gözlerle yavrusunun kurtarılmasını izlerken, ekiplerin uzun uğraşlar sonucu talihsiz hayvan sıkıştığı yerden kurtarıldı.
Yavru köpek, yapılan sağlık kontrolünün ardından annesinin yanına bırakıldı.
Öte yandan, yavru köpeğin, annesinden süt emmeye başlaması çevredeki vatandaşları duygulandırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.