lösev

Süper Ayın batışı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 29.03.2021 - 08:15, Güncelleme: 29.03.2021 - 10:00 4403+ kez okundu.
 

Süper Ayın batışı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Süper Ayın batışı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Süper Ay’ın körfez üzerinde batışı kartpostallık görüntüler oluşturdu. İskenderun’da Amanos Dağları’nın üzerinden doğan Süper Ay sabahın ilk ışıkları ile birlikte İskenderun Körfezinin üzerinde batışını tamamladı. Havanın açık ve nem oranının düşük olması ile Süper Ay’ın muhteşem görüntüsü kartpostallık manzaralara sahne oldu. Ay’ın dünyaya en yakın olduğu dolunay vaktinde oluşan Süper Ay’ın İskenderun Körfezi üzerinde batışı salı sabahı da izlenebilecek.
Süper Ayın batışı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Süper Ay’ın körfez üzerinde batışı kartpostallık görüntüler oluşturdu.
İskenderun’da Amanos Dağları’nın üzerinden doğan Süper Ay sabahın ilk ışıkları ile birlikte İskenderun Körfezinin üzerinde batışını tamamladı.
Havanın açık ve nem oranının düşük olması ile Süper Ay’ın muhteşem görüntüsü kartpostallık manzaralara sahne oldu. Ay’ın dünyaya en yakın olduğu dolunay vaktinde oluşan Süper Ay’ın İskenderun Körfezi üzerinde batışı salı sabahı da izlenebilecek.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.