lösev

Sürekli Kemalpaşa sokaklarında

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 03.07.2021 - 09:40, Güncelleme: 03.07.2021 - 09:40 2395+ kez okundu.
 

Sürekli Kemalpaşa sokaklarında

Sürekli, Kemalpaşa sokaklarında

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il ve ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kollarının yer aldığı 200 kişilik ekiple Kemalpaşa sokaklarında halkın nabzını tuttu. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ekibiyle Kemalpaşa sokaklarını gezdi. Kemalpaşa halkıyla uzun süre sohbet eden Sürekli, sorunları dinledi. Sürekli, "Vatandaşlarımızın derdini 19 yıldır yerinde dinlediğimiz; aradaki engelleri kaldırıp onlarla samimiyetle bağ kurduğumuz için başarılı olduk. Şov için değil, her gün her an sokaktayız. Her gittiğimiz yerde yerel sorunlar dile geliyor. İstedikleri kadar kaçsınlar, istedikleri kılıfı uydursunlar; İzmir'in alt yapı, trafik ve su sorunu vatandaşın ilk gündem maddesi. Paçalarından, İzmir sokaklarına sorun, şaibe ve borç akıyor. Sorun ve kriz biriktiriyorlar. İzmir, yakın gelecekte tüm bunların altında kalacak. 'Aşkla İzmir' demekle olmuyor. 30 binden fazla çalışanınız varken; şehrinizdeki heykelleri saydırmak için 171 bin lira ödüyorsanız; 583 Bin TL verip trafik emniyet konisi dizdiriyorsanız; 238 bin TL bütçeli Okur Yazarlık Kursu ihalesini gazeteci arkadaşınıza servis etmek istiyor, sonra da tepkiler üzerine iptal edip mahkemelik oluyorsanız; bu aşkın ıstırabı İzmirlilere düşer" dedi. Sürekli ayrıca Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Şoförler ve Otomobilciler Esnafı Odası yöneticileri ile de bir araya geldi. Oda başkanları pandemi dönemi desteklerinden duydukları memnuniyeti ve normalleşme süreciyle birlikte daha umutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Sürekli, her şartta üreticinin ve esnafın yanında olduklarını belirtti. Sürekli ayrıca Ulucak'ta, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Muhammet Çıtak'ı ziyaret etti. Vatandaşların Aile Sağlık Merkezi'nin yenilenmesine ilişkin taleplerini dinleyen Sürekli, İl Sağlık Müdürü'nü arayarak merkezin iyileştirilmesi ve doktor takviyesi ile ilgili beklentiyi ileterek, takip sözü verdi. İZMİR, DHA) FOTOĞRAFLI
Sürekli, Kemalpaşa sokaklarında

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, il ve ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kollarının yer aldığı 200 kişilik ekiple Kemalpaşa sokaklarında halkın nabzını tuttu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ekibiyle Kemalpaşa sokaklarını gezdi. Kemalpaşa halkıyla uzun süre sohbet eden Sürekli, sorunları dinledi. Sürekli, "Vatandaşlarımızın derdini 19 yıldır yerinde dinlediğimiz; aradaki engelleri kaldırıp onlarla samimiyetle bağ kurduğumuz için başarılı olduk. Şov için değil, her gün her an sokaktayız. Her gittiğimiz yerde yerel sorunlar dile geliyor. İstedikleri kadar kaçsınlar, istedikleri kılıfı uydursunlar; İzmir'in alt yapı, trafik ve su sorunu vatandaşın ilk gündem maddesi. Paçalarından, İzmir sokaklarına sorun, şaibe ve borç akıyor. Sorun ve kriz biriktiriyorlar. İzmir, yakın gelecekte tüm bunların altında kalacak. 'Aşkla İzmir' demekle olmuyor. 30 binden fazla çalışanınız varken; şehrinizdeki heykelleri saydırmak için 171 bin lira ödüyorsanız; 583 Bin TL verip trafik emniyet konisi dizdiriyorsanız; 238 bin TL bütçeli Okur Yazarlık Kursu ihalesini gazeteci arkadaşınıza servis etmek istiyor, sonra da tepkiler üzerine iptal edip mahkemelik oluyorsanız; bu aşkın ıstırabı İzmirlilere düşer" dedi.

Sürekli ayrıca Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ile Şoförler ve Otomobilciler Esnafı Odası yöneticileri ile de bir araya geldi. Oda başkanları pandemi dönemi desteklerinden duydukları memnuniyeti ve normalleşme süreciyle birlikte daha umutlu olduklarını dile getirdi. Başkan Sürekli, her şartta üreticinin ve esnafın yanında olduklarını belirtti. Sürekli ayrıca Ulucak'ta, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Muhtarı Muhammet Çıtak'ı ziyaret etti. Vatandaşların Aile Sağlık Merkezi'nin yenilenmesine ilişkin taleplerini dinleyen Sürekli, İl Sağlık Müdürü'nü arayarak merkezin iyileştirilmesi ve doktor takviyesi ile ilgili beklentiyi ileterek, takip sözü verdi.

İZMİR, DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.