lösev

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru İstifa Etti

Genel (BH) - BLOK HABER | 20.11.2020 - 09:50, Güncelleme: 20.11.2020 - 09:50 2354+ kez okundu.
 

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru İstifa Etti

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru İstifa Etti

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, görevinden istifa etti. Yaklaşık 20 aydır Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten CHP'li Ünzile Kuru istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi; 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile Tarsus'a yaşattığımız zaferin ardından CHP'den meclis üyesi olarak seçildim ve Tarsus Belediye Başkan yardımcılığı görevinde layık görüldüm. Aradan geçen 20 aylık süreçte birçok zorluğa rağmen görevimi, hem bulunduğum makama hem bana güvenenlere duyduğum sorumluluk gereği CHP ilkelerine bağlılıkla, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.   Ancak bugün geldiğimiz nokttada; Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın idari, ilkesel ve yönetim tercihlerindeki görüş ayrılıklarının giderilemez olduğu konusundaki kanaatim ve bu görevi daha fazla fevam ettirmemin mümkün olmadığına dair kararım netleşmiştir. Gözbebeğimiz, kadim kentimiz Tarsus'umuzun en iyi hizmetleri hak ettiğine ve gelecek aydınlık günlere ancak CHP belediyeciliği ilkeleri doğrultusunda taşınabileceğine inancım tamdır. Bu düşüncelerim gereği, Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Tarsus Belediye Meclis Üyeliği ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevimi, layıkıyla ve sorumluluk bilinciyle yapmaya devam edeceğim.
Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru İstifa Etti

Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, görevinden istifa etti.

Yaklaşık 20 aydır Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten CHP'li Ünzile Kuru istifa dilekçesinde şu ifadelere yer verdi;

31 Mart 2019 yerel seçimleri ile Tarsus'a yaşattığımız zaferin ardından CHP'den meclis üyesi olarak seçildim ve Tarsus Belediye Başkan yardımcılığı görevinde layık görüldüm.

Aradan geçen 20 aylık süreçte birçok zorluğa rağmen görevimi, hem bulunduğum makama hem bana güvenenlere duyduğum sorumluluk gereği CHP ilkelerine bağlılıkla, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım.

 

Ancak bugün geldiğimiz nokttada; Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'ın idari, ilkesel ve yönetim tercihlerindeki görüş ayrılıklarının giderilemez olduğu konusundaki kanaatim ve bu görevi daha fazla fevam ettirmemin mümkün olmadığına dair kararım netleşmiştir.

Gözbebeğimiz, kadim kentimiz Tarsus'umuzun en iyi hizmetleri hak ettiğine ve gelecek aydınlık günlere ancak CHP belediyeciliği ilkeleri doğrultusunda taşınabileceğine inancım tamdır.

Bu düşüncelerim gereği, Tarsus Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Tarsus Belediye Meclis Üyeliği ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevimi, layıkıyla ve sorumluluk bilinciyle yapmaya devam edeceğim.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.