lösev

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN'DAN SÜRPRİZ PAYLAŞIM

Gündem (BH) - BLOK HABER | 11.01.2021 - 10:15, Güncelleme: 11.01.2021 - 10:20 3728+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN'DAN SÜRPRİZ PAYLAŞIM

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle güzel bir paylaşımda bulundu

Bozdoğan  gazeteci arkadaşımız Yakup Boncuk’un 1980 yılında Yenises gazetesinde çalışırken bir fotoğrafını mesajına ekleyip paylaştı. ‘’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım’’ dedi. Bozdoğan mesajında   ‘’İlkelerinden ve basının evrensel ahlak değerlerinden taviz vermeyen, gazetecilik mesleğini kişisel hırs ve çıkarlar doğrultusunda; bir imtiyaz sağlama aracına dönüştürmeyen, kalemini bireysel fayda sağlama için değil, faydalandırma için kullanan, namuslu ve emekçi gazetecilerimizin varlığı bizlere umut ve heyecan veriyor. Değerli basın emekçilerimizin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.’’ Görüşlerine yer verdi. ‘’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ" KUTLU OLSUN... Kamu yararını her zaman ön planda tutarak toplumu ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler çağdaş yaşamın ve demokrasinin vazgeçilmez bir unsurdur. Günümüz iletişim teknolojisinde yaşanan yenilikler yazılı ve görsel basının yanı sıra, internet gazeteciliği ve sosyal medyanın etki alanını da genişletmiştir. Teknolojideki bu ilerlemelerle birlikte insanlar, tüm dünyadaki gelişmelere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş ve basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır. Bu bağlamda ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın tüm olanaklarına sahip olan Mersin ilimiz ve ilçelerinin daha da gelişmesi, tanıtımı ve markalaşması için bugüne kadar gerçekleştirilen tüm çalışmalara Mersin merkez, Tarsus ve diğer ilçelerde görev yapan yerel basınımızın katkısı oldukça büyük olmuştur. TADER olarak bizlerde, bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarımızda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Fedakârca görev yapan tüm değerli basın mensuplarımızın ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık ve başarılar diliyoruz.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle güzel bir paylaşımda bulundu

Bozdoğan  gazeteci arkadaşımız Yakup Boncuk’un 1980 yılında Yenises gazetesinde çalışırken bir fotoğrafını mesajına ekleyip paylaştı. ‘’ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım’’ dedi.

Bozdoğan mesajında

  ‘’İlkelerinden ve basının evrensel ahlak değerlerinden taviz vermeyen, gazetecilik mesleğini kişisel hırs ve çıkarlar doğrultusunda; bir imtiyaz sağlama aracına dönüştürmeyen, kalemini bireysel fayda sağlama için değil, faydalandırma için kullanan, namuslu ve emekçi gazetecilerimizin varlığı bizlere umut ve heyecan veriyor.

Değerli basın emekçilerimizin  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.’’ Görüşlerine yer verdi.

‘’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ" KUTLU OLSUN...

Kamu yararını her zaman ön planda tutarak toplumu ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren gazeteciler çağdaş yaşamın ve demokrasinin vazgeçilmez bir unsurdur.

Günümüz iletişim teknolojisinde yaşanan yenilikler yazılı ve görsel basının yanı sıra, internet gazeteciliği ve sosyal medyanın etki alanını da genişletmiştir. Teknolojideki bu ilerlemelerle birlikte insanlar, tüm dünyadaki gelişmelere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş ve basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır.

Bu bağlamda ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmanın tüm olanaklarına sahip olan Mersin ilimiz ve ilçelerinin daha da gelişmesi, tanıtımı ve markalaşması için bugüne kadar gerçekleştirilen tüm çalışmalara Mersin merkez, Tarsus ve diğer ilçelerde görev yapan yerel basınımızın katkısı oldukça büyük olmuştur.

TADER olarak bizlerde, bugüne kadar yürüttüğümüz çalışmalarımızda büyük desteğini aldığımız basınımıza teşekkürlerimizi sunuyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Fedakârca görev yapan tüm değerli basın mensuplarımızın ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarımıza sağlık ve başarılar diliyoruz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.