lösev

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a Muhalefet Desteği

Magazin 05.02.2020 - 08:13, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2848+ kez okundu.
 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a Muhalefet Desteği

Tarsus Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısında getirilen bir madde bazı CHP meclis üyelerinin desteğini alamazken  AK Parti ve  MHP meclis üyeleri maddeye tam destek verdi. Yapılan oylama sonucunda muhalefet partisi meclis üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a tam destek vermiş oldu. Meclise getirilen bir madde; “2020 Yılı içerisinde gerçekleştirilecek; kültür, sanat, turizm, tanıtım ve spor faaliyetleri, belirli gün ve haftaların kutlanması ve anılması, sosyal projeler, çalıştaylar, kongreler, seminerler vb. organizasyonlar ile ilgili Belediye Kanunu’nun 14, 15, 38, 60, 74, 75 ve 77. maddeleri ile diğer kanunlardaki hükümlere istinaden, Tarsus Belediyesi’nin görev ve sorumluluk alanına giren konularda yurtiçi ve yurtdışı kamu, özel kişi, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla birlikte yapılacak olan ortak hizmetler ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili sözleşme, anlaşma ve protokol imzalamak üzere Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yetki verilmesini içeren madde  Tarsus Belediye Meclisi'nde oylandı.Oylamada  21 evet 2 Çekimser, 12 hayır oyu kullanılırken Adalet ve Kalkınma Partsi( Ak Parti ) ve Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) meclis üyeleri maddeye tam destek verdi. Madde oylamasında meclis üyelerinin verdiği  kararlar ise şu şekilde; Rüştü Çopur (kabul) Nesrin Baş (kabul) Dursun Güler (kabul) Abdurrahman Altınsucu (çekimser) Mehmet Yıldız (kabul) Kasım Takan (katılmadı ) Fevzi Malazgirtli (kabul) Hüseyin Sarı (kabul) Selahattin Döşlü (kabul) Rıfat ZAHİT Aktan (kabul) Nükhet Çelik (kabul) Ufuk Başer (kabul) Ali Şimşek (kabul) Ömer Özcan (kabul) Mehmet Çelik (kabul) Mahmut Tat (kabul) Abdulkadir Filiz (Red), Abdulkerim Nezihi Dağlı (Kabul), Ali Boltaç (Red), Ali Dinsever (Çekimser), Ali Erhan Okyay (Kabul), Ali Uyan (Red), Aydın Polat (Kabul), Ayla Oran Erciyas (Katılmadı), Ayşe Sayar Cantutumlu (Red), Cuma Ali Gören (Red), Çetin Sarı (Kabul), Ekrem Fevzi Coşkun (Red), Gürbüz Günaştı (Red), Hakan Canan Can (Kabul), Mehmet Faruk Dalkılınç (Red), Mert Keleşoğlu (Red), Ozan Varal (Katılmadı), Sedat Aykanat (Red), Ünzile Kuru ((Kabul), Yusuf Ziya Ateş (Red), Yusuf Tıbık (Red),
Tarsus Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplantısında getirilen bir madde bazı CHP meclis üyelerinin desteğini alamazken  AK Parti ve  MHP meclis üyeleri maddeye tam destek verdi. Yapılan oylama sonucunda muhalefet partisi meclis üyeleri Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a tam destek vermiş oldu.
Meclise getirilen bir madde; “2020 Yılı içerisinde gerçekleştirilecek; kültür, sanat, turizm, tanıtım ve spor faaliyetleri, belirli gün ve haftaların kutlanması ve anılması, sosyal projeler, çalıştaylar, kongreler, seminerler vb. organizasyonlar ile ilgili Belediye Kanunu’nun 14, 15, 38, 60, 74, 75 ve 77. maddeleri ile diğer kanunlardaki hükümlere istinaden, Tarsus Belediyesi’nin görev ve sorumluluk alanına giren konularda yurtiçi ve yurtdışı kamu, özel kişi, sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla birlikte yapılacak olan ortak hizmetler ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili sözleşme, anlaşma ve protokol imzalamak üzere Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a yetki verilmesini içeren madde  Tarsus Belediye Meclisi'nde oylandı.Oylamada  21 evet 2 Çekimser, 12 hayır oyu kullanılırken Adalet ve Kalkınma Partsi( Ak Parti ) ve Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) meclis üyeleri maddeye tam destek verdi.
Madde oylamasında meclis üyelerinin verdiği  kararlar ise şu şekilde; Rüştü Çopur (kabul) Nesrin Baş (kabul) Dursun Güler (kabul) Abdurrahman Altınsucu (çekimser) Mehmet Yıldız (kabul) Kasım Takan (katılmadı ) Fevzi Malazgirtli (kabul) Hüseyin Sarı (kabul) Selahattin Döşlü (kabul) Rıfat ZAHİT Aktan (kabul) Nükhet Çelik (kabul) Ufuk Başer (kabul) Ali Şimşek (kabul) Ömer Özcan (kabul) Mehmet Çelik (kabul) Mahmut Tat (kabul) Abdulkadir Filiz (Red), Abdulkerim Nezihi Dağlı (Kabul), Ali Boltaç (Red), Ali Dinsever (Çekimser), Ali Erhan Okyay (Kabul), Ali Uyan (Red), Aydın Polat (Kabul), Ayla Oran Erciyas (Katılmadı), Ayşe Sayar Cantutumlu (Red), Cuma Ali Gören (Red), Çetin Sarı (Kabul), Ekrem Fevzi Coşkun (Red), Gürbüz Günaştı (Red), Hakan Canan Can (Kabul), Mehmet Faruk Dalkılınç (Red), Mert Keleşoğlu (Red), Ozan Varal (Katılmadı), Sedat Aykanat (Red), Ünzile Kuru ((Kabul), Yusuf Ziya Ateş (Red), Yusuf Tıbık (Red),
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.