lösev

Tarsus Belediyesi, 2021 yılında 2 bin 150 çöp konteynerini geri kazandırdı

Anamur (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2022 - 19:35, Güncelleme: 09.03.2022 - 15:57 2961+ kez okundu.
 

Tarsus Belediyesi, 2021 yılında 2 bin 150 çöp konteynerini geri kazandırdı

Tarsus Belediyesi, 2021 yılında 2 bin 150 çöp konteynerini geri kazandırdı

Tarsus Belediyesi, 2021 yılında üretim ve tasarrufa yönelik yaptıkları çalışma sonucu zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan 2 bin 150 adet çöp konteynerini tamir ederek, tekrar halkın hizmetine sundu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartları ve zaman içerisinde oluşan yıpranmalar sonucu hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerini sağlam hale getirerek tekrar kullanıma sunarken, ilçenin her noktasında bulunan çöp konteynerlerinin yerinde bakım, onarım, boyama ve yenileme işlemlerini kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirerek tasarruf elde ediyor."Hedefimiz sağlıklı ve temiz bir Tarsus"İlçe genelinde işlevini yitirmiş konteynerlerin onarım ve bakım çalışmalarını atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar sürdürmeyi hedeflediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2021 yılında 2 bin 150 adet çöp konteynerini hizmete kazandırdıklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar tasarruf tedbirlerini çok iyi uyguladık. Kendi öz kaynaklarımızı kullanmaya gayret ettik. Bu kapsamda yenileme çalışmasına, atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edileceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan çalışma ile onarımı ve boyaması yapıldıktan sonra tekrar halkımızın hizmetine kazandırılıyor. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu şekilde hem görüntü kirliğinin önüne geçiliyor hem de etrafa pis koku yayan konteynerler ortadan kalkmış oluyoruz. Geri dönüştürülen konteynerleri vatandaşın kullanımına sunan ekiplerimiz hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağladı" dedi.
Tarsus Belediyesi, 2021 yılında 2 bin 150 çöp konteynerini geri kazandırdı
Tarsus Belediyesi, 2021 yılında üretim ve tasarrufa yönelik yaptıkları çalışma sonucu zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan 2 bin 150 adet çöp konteynerini tamir ederek, tekrar halkın hizmetine sundu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hava şartları ve zaman içerisinde oluşan yıpranmalar sonucu hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerini sağlam hale getirerek tekrar kullanıma sunarken, ilçenin her noktasında bulunan çöp konteynerlerinin yerinde bakım, onarım, boyama ve yenileme işlemlerini kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirerek tasarruf elde ediyor.

"Hedefimiz sağlıklı ve temiz bir Tarsus"
İlçe genelinde işlevini yitirmiş konteynerlerin onarım ve bakım çalışmalarını atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar sürdürmeyi hedeflediklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 2021 yılında 2 bin 150 adet çöp konteynerini hizmete kazandırdıklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar tasarruf tedbirlerini çok iyi uyguladık. Kendi öz kaynaklarımızı kullanmaya gayret ettik. Bu kapsamda yenileme çalışmasına, atıl durumda tek bir çöp konteyneri kalmayana kadar devam edileceğiz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan çalışma ile onarımı ve boyaması yapıldıktan sonra tekrar halkımızın hizmetine kazandırılıyor. Onarılıp, yenilenen ve belirlenen noktalara yerleştirilen çöp konteynerleri, periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu şekilde hem görüntü kirliğinin önüne geçiliyor hem de etrafa pis koku yayan konteynerler ortadan kalkmış oluyoruz. Geri dönüştürülen konteynerleri vatandaşın kullanımına sunan ekiplerimiz hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağladı" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.