lösev

Tarsus Belediyesi, halka 6 ton karpuz dağıttı

Ekonomi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 23.08.2022 - 15:25, Güncelleme: 23.08.2022 - 15:54 2612+ kez okundu.
 

Tarsus Belediyesi, halka 6 ton karpuz dağıttı

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye, vatandaşlara 6 ton karpuz dağıttı.

Tarsus Belediyesi, halka 6 ton karpuz dağıttı Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye, vatandaşlara 6 ton karpuz dağıttı. Geçtiğimiz günlerde üreticiyi destekleme çalışmaları çerçevesinde Tarsus Belediyesinin çiftçiye verdiği tohumların hasadı yapılmıştı. Tarsus Belediyesi hasat edilen karpuzları çiftçiden satın alarak dar gelirli vatandaşa ücretsiz olarak ulaştırdı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz ile beraber yaptığımız hizmetle, hem üreticimizi hem de vatandaşımızı memnun ediyoruz. Hedefimiz bu sayede üretimi destekleyerek çiftçimizin zararını en aza indirmek. Aynı zamanda hasadı tamamlanan ürünleri üreticiden alarak, dar gelirli vatandaşlarımızın sofralarımıza ulaştırıyoruz" diye konuştu.
Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye, vatandaşlara 6 ton karpuz dağıttı.

Tarsus Belediyesi, halka 6 ton karpuz dağıttı

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye, vatandaşlara 6 ton karpuz dağıttı.
Geçtiğimiz günlerde üreticiyi destekleme çalışmaları çerçevesinde Tarsus Belediyesinin çiftçiye verdiği tohumların hasadı yapılmıştı. Tarsus Belediyesi hasat edilen karpuzları çiftçiden satın alarak dar gelirli vatandaşa ücretsiz olarak ulaştırdı.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz ile beraber yaptığımız hizmetle, hem üreticimizi hem de vatandaşımızı memnun ediyoruz. Hedefimiz bu sayede üretimi destekleyerek çiftçimizin zararını en aza indirmek. Aynı zamanda hasadı tamamlanan ürünleri üreticiden alarak, dar gelirli vatandaşlarımızın sofralarımıza ulaştırıyoruz" diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.