lösev

TARSUS BELEDİYESİ KANALA DÜŞEN KÖPEĞİ KURTARDI

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 30.12.2021 - 14:04, Güncelleme: 30.12.2021 - 14:04 6133+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ KANALA DÜŞEN KÖPEĞİ KURTARDI

TARSUS BELEDİYESİ KANALA DÜŞEN KÖPEĞİ KURTARDI

Tarsus Belediyesi ekipleri, Hasanağa Köyü’nde kanala düşen köpeği,  kanalın içerisine girerek kurtardı. Kanal’dan köpek sesi duyan vatandaşlar ekiplere haber verdi. Bölgeye giden Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, merdiven yardımı ile yaklaşık 4 metrelik kanala indi. Yaralı olan ve kurtarılması için görevlilerin gözüne çaresizce bakan köpek, ekipler tarafından sedyeye konularak kanaldan çıkarıldı. Yoğun çaba sonucunda kurtarılan köpek, tedavi edilmek üzere Tarsus Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. HAYVAN AMBULANSI OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİ Hasanağa Köyünde yaşayan vatandaşlar, kanaldan köpek sesi duydu. Kendi imkanları ile köpeği kurtaramayan vatandaşlar, itfaiye ve Tarsus Belediyesi ekiplerine haber verdi. Kanala bir köpeğin düştüğü ihbarını alan Tarsus Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kısa sürede hayvan ambulansı ile belirtilen adrese gelen ekipler, merdivenle kanala indi. Kanala sıkışan köpek, gösterilen büyük çabayla kurtarıldı.  Kurtarılan köpek, Tarsus Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekiplerince battaniyeye sarılarak, Tarsus Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine götürülüp tedaviye alındı. ‘’DOSTUMUZ BURADA İYİLEŞENE KADAR GÜVENDE OLACAK’’ Köpeğe ilk müdahaleyi yapan Tarsus Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Veterineri,’’ Vatandaşlar köpek sesi duymuş, bizlere haber verildi. Biz Tarsus Belediyesi olarak hemen harekete geçip, hayvan ambulansımız ile patili dostumuzu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimize getirdik. Geldiğinde çok ıslak ve üşümüş bi haldeydi. Biz de hemen tedavisine başladık. Şimdi genel sağlık durumu iyi. Dostumuz burada iyileşene kadar güvende olacak.’’ diye konuştu.
TARSUS BELEDİYESİ KANALA DÜŞEN KÖPEĞİ KURTARDI

Tarsus Belediyesi ekipleri, Hasanağa Köyü’nde kanala düşen köpeği,  kanalın içerisine girerek kurtardı. Kanal’dan köpek sesi duyan vatandaşlar ekiplere haber verdi. Bölgeye giden Tarsus Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, merdiven yardımı ile yaklaşık 4 metrelik kanala indi. Yaralı olan ve kurtarılması için görevlilerin gözüne çaresizce bakan köpek, ekipler tarafından sedyeye konularak kanaldan çıkarıldı. Yoğun çaba sonucunda kurtarılan köpek, tedavi edilmek üzere Tarsus Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

HAYVAN AMBULANSI OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİ
Hasanağa Köyünde yaşayan vatandaşlar, kanaldan köpek sesi duydu. Kendi imkanları ile köpeği kurtaramayan vatandaşlar, itfaiye ve Tarsus Belediyesi ekiplerine haber verdi. Kanala bir köpeğin düştüğü ihbarını alan Tarsus Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kısa sürede hayvan ambulansı ile belirtilen adrese gelen ekipler, merdivenle kanala indi. Kanala sıkışan köpek, gösterilen büyük çabayla kurtarıldı.  Kurtarılan köpek, Tarsus Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekiplerince battaniyeye sarılarak, Tarsus Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine götürülüp tedaviye alındı.

‘’DOSTUMUZ BURADA İYİLEŞENE KADAR GÜVENDE OLACAK’’
Köpeğe ilk müdahaleyi yapan Tarsus Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Veterineri,’’ Vatandaşlar köpek sesi duymuş, bizlere haber verildi. Biz Tarsus Belediyesi olarak hemen harekete geçip, hayvan ambulansımız ile patili dostumuzu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimize getirdik. Geldiğinde çok ıslak ve üşümüş bi haldeydi. Biz de hemen tedavisine başladık. Şimdi genel sağlık durumu iyi. Dostumuz burada iyileşene kadar güvende olacak.’’ diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.