lösev

TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKETDE İNDİRİME GİTTİ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 02.04.2022 - 13:11, Güncelleme: 02.04.2022 - 13:11 3563+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKETDE İNDİRİME GİTTİ

Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKET’DE İNDİRİME GİTTİ Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatlarıyla Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Halk Et Markette et satış fiyatlarında indirime gidildi. Artan maliyet, hayat pahalılığı ve yüksek enflasyona rağmen Ramazan ayında vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan Tarsus Belediyesi ekmek fiyatını 1 TL’den 75 kuruşa indirdiği gibi, et fiyatlarında da indirim uyguladı. Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Tarsuslu besicilerden temin edilerek, mezbahanede, veteriner hekim kontrolünde, hijyenik koşullarda kesimlerin yapıldığı ve piyasanın altında fiyatlarla vatandaşların aracısız olarak buluşturulduğu 'Et Market' Ramazan ayında yapılan indirimlerle vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. Uygun fiyatlı ve kalite standartlarına uygun şekilde satılan etler, piyasanın altında satışa sunulmaya devam edecek. Vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştıran ve şehrin uğrak noktası olan Halk Et Market Ramazan ayında cep dostu olmaya devam edecek. BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’TÜM AMACIM VATANDAŞIMIN YÜZÜNÜN GÜLÜMSEMEDİR’’ Ekmek fiyatında olduğu gibi et fiyatlarında da indirime gidildiğini belirten Başkan Bozdoğan,’ Halk Market, et market, ekmek fırınımızda da zaten piyasanın altında satış yapıyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla ekmekte olduğu gibi et fiyatlarını da indirdik. Ramazan ayı bizim için önemli. Herkesin rahat oruç tutabilmesi için ekmek fiyatında indirim yaparak 200 gr ekmeği 75 kuruş olarak belirledik. Şimdi et fiyatlarında da indirime gidiyoruz. Olabildiğince en düşük fiyata vereceğiz. Halkın parasını da halka eşit bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Benim bütün amacım bu. Önemli olan onların yüzlerinin gülümsemesidir. Vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar dilerim’’ dedi. RAMAZAN AYI boyunca et fiyatları şu şekilde; Sığır kıyma: 91 TL Sığır kuşbaşı 93 TL Kangal sucuk 88 TL Kuzu kıyma 96 TL Kuzu kemiksiz 105 TL
Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

TARSUS BELEDİYESİ RAMAZAN AYINDA HALK ET MARKET’DE İNDİRİME GİTTİ

Tarsus Belediyesi enflasyona meydan okuyarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatlarıyla Ramazan ayı boyunca vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Halk Et Markette et satış fiyatlarında indirime gidildi.

Artan maliyet, hayat pahalılığı ve yüksek enflasyona rağmen Ramazan ayında vatandaşlara büyük kolaylık sağlayan Tarsus Belediyesi ekmek fiyatını 1 TL’den 75 kuruşa indirdiği gibi, et fiyatlarında da indirim uyguladı.

Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Tarsuslu besicilerden temin edilerek, mezbahanede, veteriner hekim kontrolünde, hijyenik koşullarda kesimlerin yapıldığı ve piyasanın altında fiyatlarla vatandaşların aracısız olarak buluşturulduğu 'Et Market' Ramazan ayında yapılan indirimlerle vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak. Uygun fiyatlı ve kalite standartlarına uygun şekilde satılan etler, piyasanın altında satışa sunulmaya devam edecek. Vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştıran ve şehrin uğrak noktası olan Halk Et Market Ramazan ayında cep dostu olmaya devam edecek.

BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’TÜM AMACIM VATANDAŞIMIN YÜZÜNÜN GÜLÜMSEMEDİR’’

Ekmek fiyatında olduğu gibi et fiyatlarında da indirime gidildiğini belirten Başkan Bozdoğan,’ Halk Market, et market, ekmek fırınımızda da zaten piyasanın altında satış yapıyorduk. Ramazan ayı dolayısıyla ekmekte olduğu gibi et fiyatlarını da indirdik. Ramazan ayı bizim için önemli. Herkesin rahat oruç tutabilmesi için ekmek fiyatında indirim yaparak 200 gr ekmeği 75 kuruş olarak belirledik. Şimdi et fiyatlarında da indirime gidiyoruz. Olabildiğince en düşük fiyata vereceğiz. Halkın parasını da halka eşit bir şekilde dağıtmak gerekiyor. Benim bütün amacım bu. Önemli olan onların yüzlerinin gülümsemesidir. Vatandaşlarımıza Hayırlı Ramazanlar dilerim’’ dedi.

RAMAZAN AYI boyunca et fiyatları şu şekilde;

Sığır kıyma: 91 TL

Sığır kuşbaşı 93 TL

Kangal sucuk 88 TL

Kuzu kıyma 96 TL

Kuzu kemiksiz 105 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.