lösev

Tarsus Belediyesi ve Tarsus OSB İmzaları Attı

07.01.2020 - 11:04, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3174+ kez okundu.
 

Tarsus Belediyesi ve Tarsus OSB İmzaları Attı

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa satışları kapsamında Tarsus Belediyesi ile Tarsus Organize Sanayi Bölgesi arasında imza töreni yapıldı. İmza törenine Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkan vekili ve TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, Belediye Başkan yardımcıları Ali Erhan Okyay, Ünzile Kuru, Tarsus İmar İnşaat Genel Müdürü İhsan Özdemir, Tarsus OSB Bölge Müdürü Şükrü Caner Özcan ile TSO yöneticileri katıldı. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin kent ve bölge için büyük önem arz ettiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Organize Sanayi bölgesinin faaliyete geçtiğinde yaklaşık 15 bin kişiye istihdam ve bölge ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacağına değindi. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden Tarsus Belediyesi İmar İnşaat Ticaret Ltd. Şti. olarak 100 dönüm sanayi parseli aldıklarının bilgisini veren Başkan Bozdoğan “Tarsus OSB’nin faaliyete girmesiyle kent ayağa kalkacak ve Tarsus’un ekonomik anlamdaki kurtuluşu olacaktır.” İfadelerine yer verdi. Belediyeciliğin sadece sosyal hizmetler sunan, sadece alt yapı sunan kurum olmadığını, üreterek, istihdam yaratarak ekonomiye ciddi katkılar sağlaması gereken bir kurum olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Tarsus OSB Başkan vekili ve TSO Başkanı H. Ruhi Koçak ise Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın 100 dönüm sanayi parseli alarak büyük bir katkıda bulunduğunu dile getirerek Tarsus Belediyesi’nin 12.5 milyon liralık 100 dönümlük sanayi parselinin hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu. Konuşmaların ardından 100 dönümlük sanayi parselinin ön anlaşmasının imzaları, hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle atıldı.
Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa satışları kapsamında Tarsus Belediyesi ile Tarsus Organize Sanayi Bölgesi arasında imza töreni yapıldı. İmza törenine Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkan vekili ve TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, Belediye Başkan yardımcıları Ali Erhan Okyay, Ünzile Kuru, Tarsus İmar İnşaat Genel Müdürü İhsan Özdemir, Tarsus OSB Bölge Müdürü Şükrü Caner Özcan ile TSO yöneticileri katıldı. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin kent ve bölge için büyük önem arz ettiğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Organize Sanayi bölgesinin faaliyete geçtiğinde yaklaşık 15 bin kişiye istihdam ve bölge ekonomisine çok ciddi katkılar sağlayacağına değindi.
Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden Tarsus Belediyesi İmar İnşaat Ticaret Ltd. Şti. olarak 100 dönüm sanayi parseli aldıklarının bilgisini veren Başkan Bozdoğan “Tarsus OSB’nin faaliyete girmesiyle kent ayağa kalkacak ve Tarsus’un ekonomik anlamdaki kurtuluşu olacaktır.” İfadelerine yer verdi. Belediyeciliğin sadece sosyal hizmetler sunan, sadece alt yapı sunan kurum olmadığını, üreterek, istihdam yaratarak ekonomiye ciddi katkılar sağlaması gereken bir kurum olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Tarsus OSB Başkan vekili ve TSO Başkanı H. Ruhi Koçak ise Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın 100 dönüm sanayi parseli alarak büyük bir katkıda bulunduğunu dile getirerek Tarsus Belediyesi’nin 12.5 milyon liralık 100 dönümlük sanayi parselinin hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu. Konuşmaların ardından 100 dönümlük sanayi parselinin ön anlaşmasının imzaları, hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle atıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.