lösev

TARSUS DA AĞAÇLARIN BELİRLENMESİ İHALESİ BUGÜN

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 26.02.2021 - 09:49, Güncelleme: 26.02.2021 - 16:53 3059+ kez okundu.
 

TARSUS DA AĞAÇLARIN BELİRLENMESİ İHALESİ BUGÜN

Tarsus’ta ağaçların  belirlenmesi ve kayıt altına alınması hizmeti için ihaleye çıkıldı

TARSUS’TA AĞAÇLARIN  BELİRLENMESİ  İHALESİ BUGÜN… Tarsus’ta ağaçların  belirlenmesi ve kayıt altına alınması hizmeti için ihaleye çıkıldı. Tarsus Orman işletme müdürlüğü tarafından açılan ihalede işletme şefliklerinde bakım ve olağanüstü bölmelerinden çıkarılacak ağaçların belirlenmesi için ve kayıt altına alınması için 26.02.2021 tarihinde saat 10.00 da ihale yapılacak. İhalede karaçam,kızılçam, Sedir ve Göknar türü ağaçların belirlenip kayıt altına alınması  temin edilecek. Bilgi için Tel.0324.6138428 nolu telefon aranabilir.
Tarsus’ta ağaçların  belirlenmesi ve kayıt altına alınması hizmeti için ihaleye çıkıldı

TARSUS’TA AĞAÇLARIN  BELİRLENMESİ

 İHALESİ BUGÜN…

Tarsus’ta ağaçların  belirlenmesi ve kayıt altına alınması hizmeti için ihaleye çıkıldı. Tarsus Orman işletme müdürlüğü tarafından açılan ihalede işletme şefliklerinde bakım ve olağanüstü bölmelerinden çıkarılacak ağaçların belirlenmesi için ve kayıt altına alınması için 26.02.2021 tarihinde saat 10.00 da ihale yapılacak. İhalede karaçam,kızılçam, Sedir ve Göknar türü ağaçların belirlenip kayıt altına alınması  temin edilecek. Bilgi için Tel.0324.6138428 nolu telefon aranabilir.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.