lösev

Tarsus Emniyet Müdürü Fil: "Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur"

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 14:59, Güncelleme: 13.04.2022 - 12:58 3238+ kez okundu.
 

Tarsus Emniyet Müdürü Fil: "Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur"

Tarsus Emniyet Müdürü Fil: "Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur"

Tarsus Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, kentin huzuru ve asayişi için fedakarca çalıştıklarını söyledi.Tarsus’u çok sevdiğini belirten Emniyet Müdürü Fil, Tarsus’un çok hassas ve tarihi bir kent olduğunu, bir çok güzelliği barındırdığını ifade etti.“Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur” diyen Fil, meslek hayatında edindiği tecrübeyi Tarsus’ta en iyi şekilde yansıttığını ifade ederek, “Tarsus’u çok seviyorum. Meslek hayatın boyunca edindiğim tecrübeyi şehrin huzuru ve güveni için uyguluyorum. Kentte sağladığımızı huzurun devam etmesi için 7/24 saat kesintisiz, fedakarca çalışıyoruz. Bir evde hırsızlık olursa, kendi evimde olmuş gibi görev yapıyor, suçluları adalete teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla samimi bir diyalog sağladık. Tarsus’ta polis halk ilişkisini daha güçlendirmek için esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tarsus’ta güzel bir birliktelik yakaladık” dedi.Ebubekir Fil, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak amansız mücadele verdiklerini söyledi.
Tarsus Emniyet Müdürü Fil: "Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur"
Tarsus Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, kentin huzuru ve asayişi için fedakarca çalıştıklarını söyledi.
Tarsus’u çok sevdiğini belirten Emniyet Müdürü Fil, Tarsus’un çok hassas ve tarihi bir kent olduğunu, bir çok güzelliği barındırdığını ifade etti.
“Vatandaşın memnuniyeti polisin gururudur” diyen Fil, meslek hayatında edindiği tecrübeyi Tarsus’ta en iyi şekilde yansıttığını ifade ederek, “Tarsus’u çok seviyorum. Meslek hayatın boyunca edindiğim tecrübeyi şehrin huzuru ve güveni için uyguluyorum. Kentte sağladığımızı huzurun devam etmesi için 7/24 saat kesintisiz, fedakarca çalışıyoruz. Bir evde hırsızlık olursa, kendi evimde olmuş gibi görev yapıyor, suçluları adalete teslim etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla samimi bir diyalog sağladık. Tarsus’ta polis halk ilişkisini daha güçlendirmek için esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tarsus’ta güzel bir birliktelik yakaladık” dedi.
Ebubekir Fil, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak amansız mücadele verdiklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.