lösev

TARSUS İDMANYURDU PAZAR MAÇINI KAZANACAK GÜÇTEDİR”

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 03.02.2021 - 17:34, Güncelleme: 03.02.2021 - 19:36 3658+ kez okundu.
 

TARSUS İDMANYURDU PAZAR MAÇINI KAZANACAK GÜÇTEDİR”

Can “İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak ikinci maçımızda rakip Pazarsporu mutlaka yeneceğiz.

TFF 2. lig kırmızı grupta mücadele eden şehrimiz temsilcisi Tarsus İdmanyurdu, hafta arası mesaide bu gün, Rize’nin Pazarspor takımını konuk edecek, TİY Basın sözcüsü ve kulüp ikinci başkanı Hakan Canan Can, ligin ikinci yarısına bazı şanssızlıklarla girdiklerini ve ikinci yarının ilk deplasman maçında Vanspor FK takımını yenildiklerini, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Can “İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak  ikinci maçımızda rakip Pazarsporu mutlaka yeneceğiz. Pazarsporu ilk yarıda deplasmanda 3-1 yenmiştik. Rövanşta da galip geleceğiz ve Van yenilgisini telafi edeceğiz” dedi. Transfer tahtasının açıldığını ve bazı oyuncular alındığını belirten Can “Takımımızın  geleceği açısından önemli kararlar alıyoruz. Transfer yasağı kalktı, 3-4 yeni oyuncu kadromuza alındı. İlk yarıya göre bundan sonra daha başyarılı sornuçlar alarak play off şansımızı devam ettireceğiz. Şimdi gözümüzü 3 Şubat 2021 Çarşamba günü Tarsus Şehir stadında oynayacağımız Pazarspor maçına çevirdik. teknik direktörümüz Ergün Penbe yönetiminde hazırlıklarımızı tamamladık. Tek hedefimiz üç puan almak ve güzel futbol oynamak. Teknik  heyete ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bizlere her zaman destek veren Belediye başkanımız Haluk Bozdoğan’a,TİY kulüp başkanı Serhat Servet Dövenci ile yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. TİY-Pazarspor maçı bugün saat 13.00’de Tarsus şehir stadında seyircisiz olarak oynanacak. B umaç öncesi Tarsus İdmanyurdu 27 puanla 11. sırada yer alıyor.
Can “İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak ikinci maçımızda rakip Pazarsporu mutlaka yeneceğiz.

TFF 2. lig kırmızı grupta mücadele eden şehrimiz temsilcisi Tarsus " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus İdmanyurdu, hafta arası mesaide bu gün, Rize’nin spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Pazar spor takımını konuk edecek,

TİY Basın sözcüsü ve kulüp ikinci başkanı Hakan Canan Can, ligin ikinci yarısına bazı şanssızlıklarla girdiklerini ve ikinci yarının ilk deplasman maçında spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Van spor FK takımını yenildiklerini, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Can “İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak  ikinci maçımızda rakip Pazarsporu mutlaka yeneceğiz. Pazarsporu ilk yarıda deplasmanda 3-1 yenmiştik. Rövanşta da galip geleceğiz ve Van yenilgisini telafi edeceğiz” dedi.

Transfer tahtasının açıldığını ve bazı oyuncular alındığını belirten Can “Takımımızın  geleceği açısından önemli kararlar alıyoruz. Transfer yasağı kalktı, 3-4 yeni oyuncu kadromuza alındı. İlk yarıya göre bundan sonra daha başyarılı sornuçlar alarak play off şansımızı devam ettireceğiz. Şimdi gözümüzü 3 Şubat 2021 Çarşamba günü Tarsus " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus Şehir stadında oynayacağımız spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Pazar spor maçına çevirdik. teknik direktörümüz Ergün Penbe yönetiminde hazırlıklarımızı tamamladık. Tek hedefimiz üç puan almak ve güzel futbol oynamak. Teknik  heyete ve oyuncularımıza güveniyoruz. Bizlere her zaman destek veren Belediye başkanımız Haluk Bozdoğan’a,TİY kulüp başkanı Serhat Servet Dövenci ile yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

TİY- spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Pazar spor maçı bugün saat 13.00’de Tarsus " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus şehir stadında seyircisiz olarak oynanacak. B umaç öncesi Tarsus " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus İdmanyurdu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tarsus İdmanyurdu 27 puanla 11. sırada yer alıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.