lösev

Tarsus plajı yaza hazırlanıyor

Anamur (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2022 - 16:08, Güncelleme: 30.12.2022 - 15:46 4161+ kez okundu.
 

Tarsus plajı yaza hazırlanıyor

Tarsus plajı yaza hazırlanıyor

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, yaz döneminde vatandaşa kazandırılacak olan Tarsus Beyaz Kum Plajı için çalışmalarını sürdürüyor. Tarsus plajına giden Başkan Haluk Bozdoğan, sahilin temizlenmesi için faaliyete geçen kum eleme temizleme aracını inceleyerek unutulmaya yüz tutmuş plajı herkesin uğrak noktası haline getireceğini ifade etti.Tarsus plajında altyapı ve ulaşım konuları başta olmak üzere bölgede ihtiyaç duyulan çalışmaların tamamlanması ile plaj, Tarsusluların hizmetine sunulacak. İnce beyaz ve kükürtlü kum yapısıyla Tarsus’un unutulmaya yüz tutmuş plajı, deniz sezonunda Tarsuslular için tamamlanıyor. Yaz sezonu için çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozdoğan, kum eleme temizleme makinesini inceleyerek sahilde alanı ziyaret etti. Gerekli incelemeleri yapan Bozdoğan, Tarsus sahilini yeniden kazanmak ve uğrak nokta olmasını sağlamak için faaliyete geçirecek. Bozdoğan, "Yaz sezonunda vatandaşlarımızın kullanımı için sunulacak olan plajımızda çalışmalarımız devam ediyor. Sahil alanında kum temizleme aracımız sayesinde rahat bir şekilde plaja girilecek" dedi.
Tarsus plajı yaza hazırlanıyor
Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi, yaz döneminde vatandaşa kazandırılacak olan Tarsus Beyaz Kum Plajı için çalışmalarını sürdürüyor. Tarsus plajına giden Başkan Haluk Bozdoğan, sahilin temizlenmesi için faaliyete geçen kum eleme temizleme aracını inceleyerek unutulmaya yüz tutmuş plajı herkesin uğrak noktası haline getireceğini ifade etti.
Tarsus plajında altyapı ve ulaşım konuları başta olmak üzere bölgede ihtiyaç duyulan çalışmaların tamamlanması ile plaj, Tarsusluların hizmetine sunulacak. İnce beyaz ve kükürtlü kum yapısıyla Tarsus’un unutulmaya yüz tutmuş plajı, deniz sezonunda Tarsuslular için tamamlanıyor. Yaz sezonu için çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Bozdoğan, kum eleme temizleme makinesini inceleyerek sahilde alanı ziyaret etti. Gerekli incelemeleri yapan Bozdoğan, Tarsus sahilini yeniden kazanmak ve uğrak nokta olmasını sağlamak için faaliyete geçirecek. Bozdoğan, "Yaz sezonunda vatandaşlarımızın kullanımı için sunulacak olan plajımızda çalışmalarımız devam ediyor. Sahil alanında kum temizleme aracımız sayesinde rahat bir şekilde plaja girilecek" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.