lösev

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından Akıllara Zarar Açıklama

Genel 30.08.2019 - 10:21, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3851+ kez okundu.
 

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından Akıllara Zarar Açıklama

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürlüğü önünde dışarıda sıcaklık altında yardım kuyruğu rezaleti haberinden sonra vakıf yetkililerinden daha önce bir vatandaş tarafından CİMER üzerinden yapılan bir şikayet ile ilgili akıllara zarar bir cevap verildiği ortaya çıktı. Geçen yıl A.B. isimli bir vatandaş, CİMER üzerinden 28.08.2018 tarihinde Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda yaşanan  dışarıda sıcak altında sıra bekleme şikayeti ile ilgili yaptığı şikayetine vakıf yetkililerinden gelen cevap pes dedirtti. CİMER üzerinden yapılan şikayette vatandaşların yazın güneş altında kışın ise yağmur altında kalarak yaşadığı mağduriyete çözüm aranması istenirken Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gelen cevap ise, vakfın işleyişi hakkında bilgi verilmesi beyin yanmasına neden oldu. Geçen yıl verilen cevapta  şuan kullanılan binanın yıkılacak olması nedeniyle herhangi bir işlem yapılamadığı belirtilirken geçen süre zarfında binanın yıkılması gibi bir durumun gündeme gelmemesi akıllarda soru işaretine neden oldu. NUMARATöR VATANDAŞTAN DAHA MI DEĞERLİ ? Öte yandan vatandaşların dışarıda sıraya girerek beklemek yerine girişe bir numaratör konulması talebine vakıf yetkililerden, “Güvenlik görevlilerinin vatandaşları sırayla alması ve maliyetinin yüksek olması nedeni ile numaratöre ihtiyaç duyulmamaktadır” şeklindeki ilgin cevap tepki topladı. Basit bir numaratör cihazının piyasadaki fiyatının vatandaşın mağdur edilmesinden daha mı kıymetli olduğu tepkilerine neden oldu. İşte 28.08.2018 tarihin A.B. isimli vatandaşın yaşadığı mağduriyetinin giderilmesine için CİMER’e yazdığı şikayetine Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden verilen cevap; “Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz 29.08.2018 tarih ve 1801566066 sayılı yardım müracaatınızla ile ilgili yapılan araştırma neticesinde; Vakfımız 600m² olan binada çeşitli unvanlarda bay ve bayan 35 personel ile hizmet etmekteyiz. Aynı bahçe içerisinde bulunan binanın yıkılacak olması nedeni ile binanın dış cephesine herhangi bir işlem yapılmasına izin verilmemektedir.Vakfımızda 4.000 kişiye Kurban Bayramı yardım kuponu verilmiş olup 12.000 kişiye de kömür yardımı yapılacak olup başvuru yapan kişiler binanın kapasitesi yettiği ölçüde içeri alınıp personelin yarısı alt katta başvuruları alıp ivedilikle işlemleri 2-3 dakika içerisinde yapmaktadır. Vakıf müdürüne yapılan baltalı saldırı sonucunda Mütevelli Heyet kararı ile silahlı 2 adet güvenlik görevlisi alınmış olup görevliler vatandaşların işlemlerinin ivedilikle yapılması için çalışmakta olup şimdiye kadar herhangi bir olumsuz olay ile karşılaşılmamıştır. Güvenlik görevlilerinin vatandaşları sırayla alması ve maliyetinin yüksek olması nedeni ile numaratöre ihtiyaç duyulmamaktadır. Ayrıca duyarlı davranışınız için teşekkür ederiz. Bilgilerinize rica ederim.” İfadeleri kullandı.
Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürlüğü önünde dışarıda sıcaklık altında yardım kuyruğu rezaleti haberinden sonra vakıf yetkililerinden daha önce bir vatandaş tarafından CİMER üzerinden yapılan bir şikayet ile ilgili akıllara zarar bir cevap verildiği ortaya çıktı. Geçen yıl A.B. isimli bir vatandaş, CİMER üzerinden 28.08.2018 tarihinde Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda yaşanan  dışarıda sıcak altında sıra bekleme şikayeti ile ilgili yaptığı şikayetine vakıf yetkililerinden gelen cevap pes dedirtti. CİMER üzerinden yapılan şikayette vatandaşların yazın güneş altında kışın ise yağmur altında kalarak yaşadığı mağduriyete çözüm aranması istenirken Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gelen cevap ise, vakfın işleyişi hakkında bilgi verilmesi beyin yanmasına neden oldu. Geçen yıl verilen cevapta  şuan kullanılan binanın yıkılacak olması nedeniyle herhangi bir işlem yapılamadığı belirtilirken geçen süre zarfında binanın yıkılması gibi bir durumun gündeme gelmemesi akıllarda soru işaretine neden oldu. NUMARATöR VATANDAŞTAN DAHA MI DEĞERLİ ? Öte yandan vatandaşların dışarıda sıraya girerek beklemek yerine girişe bir numaratör konulması talebine vakıf yetkililerden, “Güvenlik görevlilerinin vatandaşları sırayla alması ve maliyetinin yüksek olması nedeni ile numaratöre ihtiyaç duyulmamaktadır” şeklindeki ilgin cevap tepki topladı. Basit bir numaratör cihazının piyasadaki fiyatının vatandaşın mağdur edilmesinden daha mı kıymetli olduğu tepkilerine neden oldu. İşte 28.08.2018 tarihin A.B. isimli vatandaşın yaşadığı mağduriyetinin giderilmesine için CİMER’e yazdığı şikayetine Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden verilen cevap;
“Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine yapmış olduğunuz 29.08.2018 tarih ve 1801566066 sayılı yardım müracaatınızla ile ilgili yapılan araştırma neticesinde; Vakfımız 600m² olan binada çeşitli unvanlarda bay ve bayan 35 personel ile hizmet etmekteyiz. Aynı bahçe içerisinde bulunan binanın yıkılacak olması nedeni ile binanın dış cephesine herhangi bir işlem yapılmasına izin verilmemektedir.Vakfımızda 4.000 kişiye Kurban Bayramı yardım kuponu verilmiş olup 12.000 kişiye de kömür yardımı yapılacak olup başvuru yapan kişiler binanın kapasitesi yettiği ölçüde içeri alınıp personelin yarısı alt katta başvuruları alıp ivedilikle işlemleri 2-3 dakika içerisinde yapmaktadır. Vakıf müdürüne yapılan baltalı saldırı sonucunda Mütevelli Heyet kararı ile silahlı 2 adet güvenlik görevlisi alınmış olup görevliler vatandaşların işlemlerinin ivedilikle yapılması için çalışmakta olup şimdiye kadar herhangi bir olumsuz olay ile karşılaşılmamıştır. Güvenlik görevlilerinin vatandaşları sırayla alması ve maliyetinin yüksek olması nedeni ile numaratöre ihtiyaç duyulmamaktadır. Ayrıca duyarlı davranışınız için teşekkür ederiz. Bilgilerinize rica ederim.” İfadeleri kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.