lösev

tarsus ta telef olmuş 10 büyükbaş hayvan bulundu

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 05.03.2021 - 10:39, Güncelleme: 05.03.2021 - 10:39 4264+ kez okundu.
 

tarsus ta telef olmuş 10 büyükbaş hayvan bulundu

Tarsusta jandarma tarafından kapalı kasa kamyonette 102 telef olmuş 12 si büyükbaş hayvan ele geçirildi.

Tarsusta jandarmatarafından kapalı kapalı kasa kamyonette 102 telef olmuş 12'i büyükbaş hayvan ele geçirildi. alınan bilgilere göre Yenice jandarma komutanlığı ekiplerince  kapalı kasa kamyonette belgesiz 12büyükbaş hayvanın10 tanesinin telef olduğu 2 tanesinin canlı olduğu tespit edildi. Telef olan hayvanlar  zabıta ekipleri ve Tarsus ilçe tarım ve orman müdürlüğü ekiplerince imha edildi. canlı 2 büyükbaş hayvan Tarsus belediye Mezbahanesine teslim edilmiştir. Araç sahibine 3 bin 34 tl, hayvan sahibine 10 bin 872 tl idari para cezası uygulandı.
Tarsusta jandarma tarafından kapalı kasa kamyonette 102 telef olmuş 12 si büyükbaş hayvan ele geçirildi.

Tarsusta jandarmatarafından kapalı kapalı kasa kamyonette 102 telef olmuş 12'i büyükbaş hayvan ele geçirildi.

alınan bilgilere göre Yenice jandarma komutanlığı ekiplerince  kapalı kasa kamyonette belgesiz 12büyükbaş hayvanın10 tanesinin telef olduğu 2 tanesinin canlı olduğu tespit edildi.

Telef olan hayvanlar  zabıta ekipleri ve Tarsus ilçe tarım ve orman müdürlüğü ekiplerince imha edildi. canlı 2 büyükbaş hayvan Tarsus belediye Mezbahanesine teslim edilmiştir.

Araç sahibine 3 bin 34 tl, hayvan sahibine 10 bin 872 tl idari para cezası uygulandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.