lösev

Tarsus Ticaret Borsası personeli Murat KAYA ile Bayramlaştı

Genel 03.06.2019 - 09:07, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2683+ kez okundu.
 

Tarsus Ticaret Borsası personeli Murat KAYA ile Bayramlaştı

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla personeli ile bir araya geldi. "AİDİYET DUYGUSUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SİZLERDE GÖRÜYORUM" Günün anlam ve önemine dair konuşmasında, “Aidiyet duygusunun en güzel örneğini sizlerde görüyorum,  Ailenizle,sevdiklerinizle bir arada mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.” diyen Başkan Murat Kaya, çalışanları arasındaki aidiyet, bağlılık, dayanışmadan ve kurumdaki iş disiplininden övgüyle söz etti. Bu arada, daha iyisinin de mümkün olacağına dikkat çekti. "HEP BİRLİKTE TARSUS İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ" Çalışmalarında daha yetkin olmaları için personel eğitimlerine özellikle bu yıl daha çok ağırlık verdiklerini belirttiği konuşmasında hep birlikte Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz ifadesinde bulunan Başkan Murat Kaya, " Bu kurumun, dolayısıyla bizlerin olduğu kadar sizlerinde yaşadığımız bu kente sorumluluklarımız, görevlerimiz var. Borsamızda yürütülen hizmetler, yerinde ve zamanında.  Üyelerimizin bizlere verdiği destekle , güçle çalışmalarımıza daha titiz, daha kaliteli olarak devam etmeye mecburuz. Bu noktada  verdiğimiz hizmetin de her geçen gün daha iyiye ve daha kaliteli olması gerekiyor. Yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür eder, tekrar sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutlarım. ” dedi. Borsa personelleri de Başkan Murat Kaya ve bayramlaşmada bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ile Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel 'in bayramlarını kutladılar.
Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla personeli ile bir araya geldi. "AİDİYET DUYGUSUNUN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SİZLERDE GÖRÜYORUM" Günün anlam ve önemine dair konuşmasında, “Aidiyet duygusunun en güzel örneğini sizlerde görüyorum,  Ailenizle,sevdiklerinizle bir arada mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.” diyen Başkan Murat Kaya, çalışanları arasındaki aidiyet, bağlılık, dayanışmadan ve kurumdaki iş disiplininden övgüyle söz etti. Bu arada, daha iyisinin de mümkün olacağına dikkat çekti. "HEP BİRLİKTE TARSUS İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
Çalışmalarında daha yetkin olmaları için personel eğitimlerine özellikle bu yıl daha çok ağırlık verdiklerini belirttiği konuşmasında hep birlikte Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz ifadesinde bulunan Başkan Murat Kaya, " Bu kurumun, dolayısıyla bizlerin olduğu kadar sizlerinde yaşadığımız bu kente sorumluluklarımız, görevlerimiz var. Borsamızda yürütülen hizmetler, yerinde ve zamanında.  Üyelerimizin bizlere verdiği destekle , güçle çalışmalarımıza daha titiz, daha kaliteli olarak devam etmeye mecburuz. Bu noktada  verdiğimiz hizmetin de her geçen gün daha iyiye ve daha kaliteli olması gerekiyor. Yaptığınız özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür eder, tekrar sizlerin ve ailelerinizin bayramını kutlarım. ” dedi.
Borsa personelleri de Başkan Murat Kaya ve bayramlaşmada bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer ile Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel 'in bayramlarını kutladılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.