lösev

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Nefes Kredisi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Genel 01.05.2020 - 05:12, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3181+ kez okundu.
 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Nefes Kredisi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Nefes Kredisi Tanıtım Toplantısı Yapıldı Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından tekrar başlatılan Nefes Kredisi ile ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel, Denizbank Tarsus Yarenlik Şube Müdürü Gülşah Demir, Tarsus Hal Şube Müdürü İhsan Yıldırım ve Tarsus TSO Genel Sekreteri Ali Ukav katıldı. [caption id="attachment_23731" align="alignnone" width="1000"] Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasi’nda Turkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan tekrar baslatilan Nefes Kredisi ile ilgili tanitim toplantisi duzenlendi.[/caption] Kredi detayları hakkında bilgi verilen toplantıda Tarsus TSO Başkanı Koçak, ‘’TOBB ve Oda/Borsalar olarak elimizi taşın altına koyarak bu zor süreçte de KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.’’diye konuştu. Denizbank, TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ’lere nefes aldıracak. Kredinin 2020 yılında 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi’nde 2020 yılı tamamen ödemesiz olacak. Ödemeler yıllık %7,5 faiz ile 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi’de üst limit illere göre 50 bin ila 100 bin TL arasında değişecek. Nefes kredisi ile ilgili alınabilecek KGF kefalet komisyonu ve banka komisyonu olmak üzere iki tip komisyon var. KGF Komisyonu, bir defaya mahsus ve peşin olarak kefalet tutarının binde 7,5’u olarak uygulanacak (50 bin TL için 300 TL, 100 bin TL için 600 TL). Banka komisyonu ise, kredi tutarının binde 3’ü olarak uygulanacak (50 bin TL için 150 TL, 100 bin TL için 300 TL). Nefes Kredisini nasıl alacaksınız? Cirosu 25 milyon TL’nin altında olan işletmeler, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan faaliyet belgesi alarak, koşulsuz şartsız, DenizBank üzerinden krediye başvurabilecek. Başvuru için gereken faaliyet belgesi, www.tarsustso.org.tr adresinden veya uye.tobb.org.tr online temin edebilirler. Nefes Kredisinin; – Brüt faiz oranı yıllık % 7,50 olacak. – 3 milyon TL ve altında cirosu olan üyelerimiz azami 50.000 TL kredi kullanabilecek. – 3 milyon TL ile 25 milyon TL (dahil) arasında cirosu olan üyelerimiz azami 100.000 TL kredi kullanabilecek. – Banka, KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf, komisyon talep etmeyecek. – KGF Teminat Oranı %80’dir.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Nefes Kredisi Tanıtım Toplantısı Yapıldı Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından tekrar başlatılan Nefes Kredisi ile ilgili tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Fatma Temel, Denizbank Tarsus Yarenlik Şube Müdürü Gülşah Demir, Tarsus Hal Şube Müdürü İhsan Yıldırım ve Tarsus TSO Genel Sekreteri Ali Ukav katıldı. [caption id="attachment_23731" align="alignnone" width="1000"]Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasi’nda Turkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan tekrar baslatilan Nefes Kredisi ile ilgili tanitim toplantisi duzenlendi. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odasi’nda Turkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) tarafindan tekrar baslatilan Nefes Kredisi ile ilgili tanitim toplantisi duzenlendi.[/caption] Kredi detayları hakkında bilgi verilen toplantıda Tarsus TSO Başkanı Koçak, ‘’TOBB ve Oda/Borsalar olarak elimizi taşın altına koyarak bu zor süreçte de KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.’’diye konuştu. Denizbank, TOBB ve KGF desteğinde yıllık yüzde 7,5 faiz oranı ile kredi kullandırıp, KOBİ’lere nefes aldıracak. Kredinin 2020 yılında 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesi olmayacak, geri ödemesi ise 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. TOBB ve 365 oda borsanın tüm kaynaklarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan Nefes Kredisi’nde 2020 yılı tamamen ödemesiz olacak. Ödemeler yıllık %7,5 faiz ile 2021’de aylık eşit 12 taksitle yapılacak. Kredi’de üst limit illere göre 50 bin ila 100 bin TL arasında değişecek. Nefes kredisi ile ilgili alınabilecek KGF kefalet komisyonu ve banka komisyonu olmak üzere iki tip komisyon var. KGF Komisyonu, bir defaya mahsus ve peşin olarak kefalet tutarının binde 7,5’u olarak uygulanacak (50 bin TL için 300 TL, 100 bin TL için 600 TL). Banka komisyonu ise, kredi tutarının binde 3’ü olarak uygulanacak (50 bin TL için 150 TL, 100 bin TL için 300 TL). Nefes Kredisini nasıl alacaksınız? Cirosu 25 milyon TL’nin altında olan işletmeler, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’ndan faaliyet belgesi alarak, koşulsuz şartsız, DenizBank üzerinden krediye başvurabilecek. Başvuru için gereken faaliyet belgesi, www.tarsustso.org.tr adresinden veya uye.tobb.org.tr online temin edebilirler. Nefes Kredisinin; – Brüt faiz oranı yıllık % 7,50 olacak. – 3 milyon TL ve altında cirosu olan üyelerimiz azami 50.000 TL kredi kullanabilecek. – 3 milyon TL ile 25 milyon TL (dahil) arasında cirosu olan üyelerimiz azami 100.000 TL kredi kullanabilecek. – Banka, KGF’ye ödenecek %0,03 kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf, komisyon talep etmeyecek. – KGF Teminat Oranı %80’dir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.