lösev

Tarsus TSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 28.04.2022 - 10:22, Güncelleme: 28.04.2022 - 10:22 8684+ kez okundu.
 

Tarsus TSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Tarsus TSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yapılan faaliyetler ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Gündem konularının değerlendirildiği toplantıda üyeler ayrıca kendi sektörleriyle ilgili görüş ve önerilerini dile getirerek sorunlarını aktardı. Ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm üyelerin ve ailelerinin bayramı kutlanarak güzel temennilerde bulunuldu.
Tarsus TSO Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yapılan faaliyetler ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

Gündem konularının değerlendirildiği toplantıda üyeler ayrıca kendi sektörleriyle ilgili görüş ve önerilerini dile getirerek sorunlarını aktardı. Ayrıca yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm üyelerin ve ailelerinin bayramı kutlanarak güzel temennilerde bulunuldu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.