lösev

Tarsus TSO üyelerine Yeşil Mutabakatı anlatacak

Genel (BH) - BLOK HABER | 10.09.2021 - 11:53, Güncelleme: 10.09.2021 - 11:53 2559+ kez okundu.
 

Tarsus TSO üyelerine Yeşil Mutabakatı anlatacak

Tarsus TSO üyelerine Yeşil Mutabakatı anlatacak

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası gündemine yeni konuları aldı. Global ekonomiyi tehdit eden iklim ve çevre krizine karşı yeşil dönüşüme uyum çalışmalarının başladığı bu dönemin en önemli konuları arasında Yeşil Mutabakat var. Avrupa Birliği’nin iklim ve çevreyle ilgili zorluklarla mücadele konusunda yol haritası olan Yeşil Mutabakat ile ilgili iş dünyası temsilcileri yeşil dönüşüme uyum çalışmalarını artırırken bir taraftan da sanayicilere Yeşil Mutabakata uygun üretim çağrısı yapıyor. Üretim, sanayi, ticaret ve ihracat alt yapısı olan işletmeler için Yeşil Mutabakat perspektifinde ekonomide yeni bir dönemin başladığı bu dönemde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin bilgilenmesine yönelik seminer düzenliyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin destekleriyle üyelere Yeşil Mutabakat nedir, neden gereklidir, işletmelerin uyumu ve bu kapsamda neler yapması gerektiği konusunda detaylı bilgi verilecek. TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Saygın Baban tarafından 13 Eylül Pazartesi günü saat 16.00’da zoom aracılığıyla düzenlenecek bilgilendirme seminerine tüm Tarsus TSO üyeleri ve ilgili tüm paydaşları davetlidir. Koçak: Yeni yaklaşımlar ön plandaTarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Ekonominin kurallarının yeniden yazıldığı bir döneme girdik. İnsan-çevre odaklı yeşil ve dijital bir ekosistemin kuralları yazılıyor. Bu noktada AB’nin Yeşil Mutabakat ya da Yeşil Dönüşüm, ABD’nin de Yeşil Düzen adını verdiği küresel ekonomik sistemde yeni yaklaşımlar öne çıkıyor. Faydalı olacağını düşündüğümüz AB Yeşil Mutabakatı bilgilendirme seminerimize tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.’’dedi. 
Tarsus TSO üyelerine Yeşil Mutabakatı anlatacak

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası gündemine yeni konuları aldı. Global ekonomiyi tehdit eden iklim ve çevre krizine karşı yeşil dönüşüme uyum çalışmalarının başladığı bu dönemin en önemli konuları arasında Yeşil Mutabakat var. Avrupa Birliği’nin iklim ve çevreyle ilgili zorluklarla mücadele konusunda yol haritası olan Yeşil Mutabakat ile ilgili iş dünyası temsilcileri yeşil dönüşüme uyum çalışmalarını artırırken bir taraftan da sanayicilere Yeşil Mutabakata uygun üretim çağrısı yapıyor. Üretim, sanayi, ticaret ve ihracat alt yapısı olan işletmeler için Yeşil Mutabakat perspektifinde ekonomide yeni bir dönemin başladığı bu dönemde  Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin bilgilenmesine yönelik seminer düzenliyor. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin destekleriyle üyelere Yeşil Mutabakat nedir, neden gereklidir, işletmelerin uyumu ve bu kapsamda neler yapması gerektiği konusunda detaylı bilgi verilecek. TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Saygın Baban tarafından 13 Eylül Pazartesi günü saat 16.00’da zoom aracılığıyla düzenlenecek bilgilendirme seminerine tüm Tarsus TSO üyeleri ve ilgili tüm paydaşları davetlidir. Koçak: Yeni yaklaşımlar ön planda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, ‘’Ekonominin kurallarının yeniden yazıldığı bir döneme girdik. İnsan-çevre odaklı yeşil ve dijital bir ekosistemin kuralları yazılıyor. Bu noktada AB’nin Yeşil Mutabakat ya da Yeşil Dönüşüm, ABD’nin de Yeşil Düzen adını verdiği küresel ekonomik sistemde yeni yaklaşımlar öne çıkıyor. Faydalı olacağını düşündüğümüz AB Yeşil Mutabakatı bilgilendirme seminerimize tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.’’dedi. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.